Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel evet ancak o karakteri kullanmanız ileride problem çıkartabilir. Siz bir şirketseniz göze batabilirsiniz, ancak kişisel bir oluşumun içindeyseniz problem oluşacağını zannetmiyorum ama siz yinede tedbirli davranınız
Karakter olarak köpekbalığından bahsediyorsunuz sanırım. Yoksa mesh logosundaki karakterden mi bahsediyorsunuz.Logoyu ben tasarladım ama benzer bi tasarım var mı bilmiyorum.
güzel tasarım eline sağlık.. ama sormadan edemicem neden köpek balığı ? mesh in kelime anlamına baktımda tuzak vb anlamlara geliyor bence karakterin içine köpek balığı yerine yanına sağına soluna o tip bişi koysan berki güzel olabilir.
Karakter olarak köpekbalığından bahsediyorsunuz sanırım. Yoksa mesh logosundaki karakterden mi bahsediyorsunuz.Logoyu ben tasarladım ama benzer bi tasarım var mı bilmiyorum.
Yapmayın dostum yaptığınız şey kayıp balık nemonun nemonun karakterlerinden birini yazıya eklemek..O lisanslı bir karakter..Net ortamında tehlikelidir bu.Bir anda mahkemelik olabilirsiniz..Saygılar.. :angel:
Yapmayın dostum yaptığınız şey kayıp balık nemonun nemonun karakterlerinden birini yazıya eklemek..O lisanslı bir karakter..Net ortamında tehlikelidir bu.Bir anda mahkemelik olabilirsiniz..Saygılar.. :angel: