Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikler merhaba babamın çalıştıgı şirket için örnek bi logo yaptım yani dogrusunu söylemek gerekirse çokda ugraşmadım ama sade olmasını istedim. Saygılar
Simge yapmamıssın bu bi logo calısmasısa sımge olması lazım sırf yazı olmaz. vida ile ilgili bişe mesela vida resmi koy ayrıca ; met vida'yı ortadaki çizgiye ortalansa ve san. tic. ltd. şti.arasında biraz boşluk olsa daha hoş durur sanırım.
Simge yapmamıssın bu bi logo calısmasısa sımge olması lazım sırf yazı olmaz. vida ile ilgili bişe mesela vida resmi koy ayrıca ; met vida'yı ortadaki çizgiye ortalansa ve san. tic. ltd. şti.arasında biraz boşluk olsa daha hoş durur sanırım.
Arkadaşların dediklerine katılıyorum mesela beko sadece yazıdan oluşuyor ve aynı şekilde regalde yazıdan oluşan logolardır günümüz piyasasında zaten çok logo tipi şeyler kullanılmıyor güçlü büyük şirketler sade ve şık bir logo kullanıyor yanlışmıyım ?
Dünya markası yapmadı diye sende yapmıyacak değilsin her halde. Ayrıca simge çok önemlidir Mesela ; bu logoda Vida resmi olsaydı ilk bakısta vida firması oldugunu anlayacaktınız Yani yazıyı okumadan sadece yazı olunca pek dikkat çekmıyor anlatmak istediğim budur.
Görsellik ayrı bişe logoya katkıda bulunuyor geç olsada ayrıca met-vida'da anlarlar bizim tabelacı dukkanımız var mesela bi satılık tabelası yapıcam adam telefonun basına cep yazalımmı bizim türk vatandaşı anlamaz diyor gerisini sen düşün.....
Alttaki yazı çok büyük. Met Vida yazı fontu çok bilindik bir font. Yanlış değilsem ya Tahoma ya da Verdana olmalı. Bence daha marjinal font kullanmalısın. Eğer illa simge kullanmak istemiyorum diyorsan şöyle de birşey yapabilirsin (acele ile yaptım bu kadar oldu) :