Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Metin Nica ''Mr. Bean İllustrasyon''

metinnica

🌱Yeni Üye🌱
Normalde boyut:40 cm Yükseklik,300 dpi çözünürlük ve CMYK formatında yapıldı.Ufaltılmış hali çalışmanın.

jtr81.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kusursuz. Tebrik ederim.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Hakikaten çok iyi.. Tebrikler..

metinnica

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkür ederim yorumlarınıza.Ayaklara kadar çalışma devam ediyor bitince onuda paylaşmak isterim.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür ederim yorumlarınıza.Ayaklara kadar çalışma devam ediyor bitince onuda paylaşmak isterim.

Sabırsızlıkla bekliyorum :) Herhangi bir kurgu için karakter tasarımı çalışıyormusunuz? Yoksa sadece reel çalışmalar mı?

metinnica

🌱Yeni Üye🌱
Sabırsızlıkla bekliyorum :) Herhangi bir kurgu için karakter tasarımı çalışıyormusunuz? Yoksa sadece reel çalışmalar mı?

Kurguladığım fantastik karakterler de var.Karakalem şeklinde 3-4 sene öncesine kadar arşivlediğim çalışmalar bunlar.Tabletle tanışmam 2011 ortalarında oldu.Adaptason dönemi ardından bu şekilde çalışmalar yaptım diyebilirim.Bazı amaçlarıma ulaşabilirsem sanırım ilerde bu karakterlere bir dünya yaratmak için çizim yapmaya başlıyacağım.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kurguladığım fantastik karakterler de var.Karakalem şeklinde 3-4 sene öncesine kadar arşivlediğim çalışmalar bunlar.Tabletle tanışmam 2011 ortalarında oldu.Adaptason dönemi ardından bu şekilde çalışmalar yaptım diyebilirim.Bazı amaçlarıma ulaşabilirsem sanırım ilerde bu karakterlere bir dünya yaratmak için çizim yapmaya başlıyacağım.

Adaptasyonu sancısız atlatmış olmanız ne güzel:) Ben tepkime süresine ve yitip giden uç durumuna sinir oluyorum elbette.

Bazı amaçlarınızdan kastınız nedir bilmiyorum ama inanın yolunuz açık..

Bahsettiğiniz dünya Forum içinde de röportajı olan https://www.grafikerler.net/alon-chou-roportaj-interview-grafikerler-net-turkce-english-t45270.html gibi ise amanda aman diyebilirim :)...

Sabırla yeni çizimlerinizi bekliyorum.

zerr6666

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kıskandım ya.. bildiğin çatladım kıskanmaktan... Tebrikler... :)