Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Metindeki Kelime ve Harfleri Birbirinden Ayırmak Hakkında

eyupcava

🌱Yeni Üye🌱
Metindeki satırları , kelimeleri hatta harfleri Coreldraw'da olduğu gibi birbirinden ayırmak illustratörde mümkün müdür ?
Convertlemeden yapılabilir mi bu işlem ?

Teşekkürler.

Benzer konular

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Ne kadar faydalı olur bilemiyorum ama şu uygulamayı bir deneyin.

Yazı seçili haldeyken Object > Flatten Transparency penceresinde Convert All Text to Outlines seçeneğinin işaretli olmamasına dikkat ederek ok diyelim.

Sonrasında yazıya sağ tıklayıp Ungroup yapın.
Bu komutu birleşik olanlara uygulamaya devam edin, program mümkün olduğunca ayrıştırma yapıyor fakat dediğim gibi ne kadar sağlıklı sonuç verir bilemiyorum..

eyupcava

🌱Yeni Üye🌱
dediğim gibi o şekilde mutlaka convert yapıyor. convertsiz şeklini sormuştum aslında. cevabınız için teşekkür ediyorum.

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
Metindeki satırları , kelimeleri hatta harfleri Coreldraw'da olduğu gibi birbirinden ayırmak illustratörde mümkün müdür ?
Convertlemeden yapılabilir mi bu işlem ?

Teşekkürler.

Merhaba,

Geçmişte böyle bir konu vardı, burayı incelermisiniz, belki faydalı olur.

Kolay gelsin

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
dediğim gibi o şekilde mutlaka convert yapıyor. convertsiz şeklini sormuştum aslında. cevabınız için teşekkür ediyorum.

Verilen komutlara dikkat etmek gerekiyor zira ben convertsiz uygulama yapabiliyorum.
Bu uygulamadaki tek sıkıntı kelimeleri ve harfleri kendi kafasına göre ayrıştırması..

Yine de Ferox'un önerisi daha makul görünüyor..

eyupcava

🌱Yeni Üye🌱
Cevaplar için teşekkürler.. Yalnız ferox o başlıktaki link ölü durumda. El atarsan deneme ihtimalim olur :D