Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

mevsim grafik (logo tasarımı)

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
fikir ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
mvsmtsarm.jpg

Benzer konular

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
insan silüetlerini manasız buldum. İlla bir görsel kullanmak istiyorsan insan olmasın. Mevsim yazısındaki font uygun bir font değil. Kesinlikle değişmeli.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
larana arkadaşıma font olayında katılmakla birlikte neyi neden yaptığınızın bir anlamı olduğunu düşünüyorum. İllaki ordaki insan silüetlerinin bir anlamı vardır değil mi?

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
font denemeleri yapacağım teşekkür ederim görüşleriniz için. insan silüetleri ve farklı renkler hem mevsimlerin çeşitliliğini hem de her bireyin farklı istek görüş ve düşünce yelpazesini vurgulamak için. sonuçta her birey özeldir ve beğenileri farklı farklıdır. bunun içindir ki bir grafik tasarım atölyesinin her türlü beğeniye ve düşünceye açık olduğunun bir göstergesi olarak insanların (düşüncelerini) farklılıklarını (renklerle) ifade etmeye çalıştım. saygılar. iyi çalışmalar

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
her bireyin farklı istek görüş ve düşünce yelpazesini vurgulamak için.

mantık güzel yalnız uygulamada sıkıntı mevcut. Her birey kendi içinde farklı ise figürleriniz aynı. Burdan bir tezat kavram ortaya çıkıyor. Tavsiyem geliştirme yoluna gitmeniz.
Emeğinize sağlık

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu bir algısallık meselesi. tüm insanlargenel itibariyle (iki el iki kol gözler, burun ağız kafatası vs. )fizik olarak aynı değil mi. insanları farklı yapan en önemli özellikleri anatomilerinden çok zihinsel ve düşünsel yapılarıdır. burda biçimlerin aynı renklerin farklı olması düşünsel farklılıkları temsil ediyor. tabi ki daha değişik biçimlerde bu düşünce yansıtılabilir ve geliştirilebilir.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bu bir algısallık meselesi. tüm insanlargenel itibariyle (iki el iki kol gözler, burun ağız kafatası vs. )fizik olarak aynı değil mi. insanları farklı yapan en önemli özellikleri anatomilerinden çok zihinsel ve düşünsel yapılarıdır. burda biçimlerin aynı renklerin farklı olması düşünsel farklılıkları temsil ediyor. tabi ki daha değişik biçimlerde bu düşünce yansıtılabilir ve geliştirilebilir.

Bende onu ifade etmeye çalıştım zaten. Birbirleri ile farklı düşünen bireyleri baz alıyoruz figürde. Ama yapısal değer aynı. Bizler bizler gibi olmayanlara (mesleki açıdan) hizmet vereceğimiz için yaptığımız kurgusallığın üzerinden çıkarttığımız işinde herkezin algılamasını bekleyemeyiz. Bu yüzden ortaya çıkan işe birde bu işten anlamayan gözü ile bakmak gerekmektedir. Yorumlarım bu yüzdendi.

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorumlarınıza teşekkür ediyorum. fikirlerinize saygı duyuyorum. daha iyi olabilirdi buna da katılıyorum. iyi çalışmalar. vaktinizi ayırdığınız için tekrar teşekkürler.

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
öncelikle ellerine sağlık ancak bence olmamış.farklı renkler kullanmış olman ve isim dolayısı ile mevsim ve renkler arasında insan doğal olarak ilişki kuruyor ancak bu seferde 6 renk 4 mevsim çelişkisi ortaya çıkıyor bu açıdan yaklaşınca (ki doğal olarak ilk anda bu açıdan bakıyor insan) mantıksal bir çelişki çıkıyor ortaya, bence insan figürünü dörde indir 4 ayrı renk kullan fontu da değiştirmende yarar var

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
öncelikle ellerine sağlık ancak bence olmamış.farklı renkler kullanmış olman ve isim dolayısı ile mevsim ve renkler arasında insan doğal olarak ilişki kuruyor ancak bu seferde 6 renk 4 mevsim çelişkisi ortaya çıkıyor bu açıdan yaklaşınca (ki doğal olarak ilk anda bu açıdan bakıyor insan) mantıksal bir çelişki çıkıyor ortaya, bence insan figürünü dörde indir 4 ayrı renk kullan fontu da değiştirmende yarar var

teşekkürler değerlendirmeniz ve fikirleriniz için. önerileriinizi dikkate alacağım
iyi çalışmalar

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Düşündüğün fikiri ve neden insan logosu kullandığını yazdığın yorumları okuyunca ancak anlayabildim. Aslında fikir çok güzel ancak irm.art'ın dediği gibi pek bunu yansıtmıyor ve böyle düşündüremiyor ki , bizim amacımız yaptığımız çalışmayı herkesin anlamasını beklemek değil anlaşılır birşey yapmak değil mi zaten.

Bunu geçersek kullandığınız insan figurleri hem çokluğundan dolayı hemde tek başlarınayken çok detaylılar. Bunun önüne geçmen için amblemi değiştirmeni tavsiye edebilirim. Bunun yanı sıra kullandfıpın fontta aynı şekilde pek amacına uygun olmamış.. Ya daha oturaklı yada daha canlı bir font kullanmanı tavsiye ederim..

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Düşündüğün fikiri ve neden insan logosu kullandığını yazdığın yorumları okuyunca ancak anlayabildim. Aslında fikir çok güzel ancak irm.art'ın dediği gibi pek bunu yansıtmıyor ve böyle düşündüremiyor ki , bizim amacımız yaptığımız çalışmayı herkesin anlamasını beklemek değil anlaşılır birşey yapmak değil mi zaten.

Bunu geçersek kullandığınız insan figurleri hem çokluğundan dolayı hemde tek başlarınayken çok detaylılar. Bunun önüne geçmen için amblemi değiştirmeni tavsiye edebilirim. Bunun yanı sıra kullandfıpın fontta aynı şekilde pek amacına uygun olmamış.. Ya daha oturaklı yada daha canlı bir font kullanmanı tavsiye ederim..
teşekkürler Dilara GENÇYILMAZ. en kısa zamanda yeniden çalışmalıyım. iyi çalışmalar.