Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mezuniyet Balosu Afis Calismam

donie

🌟Usta Tasarımcı🌟
biraz göz yorucu olmuş sanki daha farklı bir renk seçimi olsaydı daha iyiydi sanki en azından yazılar daha sade olsaydı eline sağlık yinede başarılar

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
afişten çok broşüre benzemiş açıklamalar çok uzun daha görselliğin anlatıldığı yazılar kısa ve tamamlayıcı olsa. yeşil rengi çok boğmuş yazılarda başka renk kullanılsa ve yazı fontları okunaklı olsa yazılardaki efekler gereksiz bence. çizim desenleri koyulmuş genelde güzel gözükürler ama burda gereksiz yerlerde ve gereksiz boyutlarda kullanılmış. bunlar da benim nacizane fikirlerim

Bu tip eleştiriler başımızın tacı...yorum ve eleştirileriniz için teşekkürler

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok fazla fotoğraf kullanılmış.bence gereksiz. onun yerine tek fotoğraf ve akılda klıcı bir slogan daha etkili olur kanısındayım.
bunun yanında bütün yorumların içinde bi bilgi gizlidir diye düşünüyorum.mesela sadece gökhan tekinin önerilerini değerlendirsek bile bir sürü yol katederiz ki bunun dışında da bir sürü eleştiri ve öneri mevcut.
çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum:)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
çok fazla fotoğraf kullanılmış.bence gereksiz. onun yerine tek fotoğraf ve akılda klıcı bir slogan daha etkili olur kanısındayım.
bunun yanında bütün yorumların içinde bi bilgi gizlidir diye düşünüyorum.mesela sadece gökhan tekinin önerilerini değerlendirsek bile bir sürü yol katederiz ki bunun dışında da bir sürü eleştiri ve öneri mevcut.
çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum:)

:) Bilgi tek kişiye indirgenmemeli bence.Ayrıca eleştiri ve öneri yol göstermeli değil mi.İnsanların şevkini kırmamalı

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
1 amaca uygun değil
2 ya renk körüyüm zannettim sadece yeşil
3 dediklerine katılıyorum otel broşürü gibi

1canan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok karışıkk laf aramızda kötü olmuş bıraz daha düzenleme çalısmalısın

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yeşil renk ve desenlerden dolayı ilk bakışta bir Mevlit gecesi duyurusu zannettim.