Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

mezuniyt töreni afiş

hilal--

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hilalsnww.gif

Benzer konular

greenblue

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel görünüyor fakat bütün kepler ve öğrenciler gölge halindeyken bir tane kepin kırmızı olması bana hoş görünmedi. o kep de siyah olsa daha güzel olur bence. ama onun dışında güzel. başarılar...

sevimli86

🌱Yeni Üye🌱
güzel görünüyor fakat bütün kepler ve öğrenciler gölge halindeyken bir tane kepin kırmızı olması bana hoş görünmedi. o kep de siyah olsa daha güzel olur bence. ama onun dışında güzel. başarılar...

bende katılıyorum o da siyah olsa ii olurdu.Birde çözünürlüğü düşük resimler kullanmışsın.Bu baskıda sorun yaratabilir

selmanist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Güzel çalışma. Tebrikler. Ama "Kıvılcımı Ateşlemek" ?

hilal--

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:) teşekkürler yormlar için

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Genel olarak güzel bir çalışma olmuş ama o desenleri neden koydun.Desenler bence hiç olmamış.Öğrencilerin havaya kep atış tarzını keşke biraz daha belirten birşeyler yapsaydın.Kepler daha fazla olabilirdi desenlerin yerine.Elinize sağlık

Mücerred

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel çalışma. Tebrikler. Ama "Kıvılcımı Ateşlemek" ?

Güney Osetya ve Abhazya da böyle bir kıvılcımı ateşlemek için yeterli sıcak bölge mahiyeti taşımaktaydı. (samanyolu haber den alıntı)

kullanıyoruz kıvılcımı ateşlemek diye türkçede biz zaman zaman...sütçü imam kurtuluş savaşının ilk kıvılcımını ateşlemiştir mesela...