Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

mezunlar günü afişi.

arvaly

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kullanılan zemin çok hoş üzerindeki resimlerde biraz oynanması gerekirdi. zeminin üzerindeki resimler çok köşeli zeminle tam uyuşmamış gibi. belki resimlerde de kalıpların dışına çıkabilirsen çok daha biribiriyle örtüşecektir. emeğine sağlık. başarılar

esra41

🌱Yeni Üye🌱
Eline sağlık emin ol çok daha güzellerini yapacağının işareti bu.

symacalar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
inş..... çok teşekkür.herkese inanın içime su serptiniz sorunlarım vardı kendi içimde

grafi90

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışman güzel olmuş arkadaşım ellerine sağlık fakat biraz daha canlı yaparbilirdin:)

symacalar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3 ders yanee 4 saat tenefüsleride sayarsam 4 buçuk saat

adnmelih

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sana not vermek bana düşmez ama şunu söyleyebilirim bu çalışmaya 85 verilmesi seni mutlu etmiş olabilir şevkini kırmak istemem ama objektif olarak bakınca bu sonuca aldanma derim ve kendini daima geliştirmeye bak.Bunu söylüyorum çünkü ben de yaptığım çalışmalarda övgü aldım ama geriye dönüp baktığımda o övgülerin tamamen kendimi kandırmaktan başka bir şey olmadığını anladım.Çalışmalarım vasat ötesi vasattı ama bunları aldığım övgülerden(şişme notlardan) değil yapılan eleştirilerden ve bu işi gerçekten iyi yapanlarla kendimi kıyaslayınca anladım.Çalışmaya devam herkes gibi başarılar...

byspyware

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.swishmaxdersleri.com
bende grafik tasarım yapıyorum Firma Rehberi İçin Yeni Olmana Rahmen Tasarım Hoş Durmuş Ama Fotolar Biraz Sabit olmuş başarılarının devamını dilerim iyi çalışmalar.