anka
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sanki Kız Kulesinde konser vercekmiş izlenimi yaratıyor ilk bakışta.Kız kulesi yerine İstanbul silueti olabilir.
çalışmalarım var tabii ama bu "işin varsa ekle de seni de görelim" olayını anlayamıyorum. zira beni çok başarısız birisi olarak bilin. yeteneksizin tekiyim.![]()
Sanki Kız Kulesinde konser vercekmiş izlenimi yaratıyor ilk bakışta.Kız kulesi yerine İstanbul silueti olabilir.
bende fontlari cok tutmadim ancak guzel afis
abi eleştiri kaldıramıyorsan koymana gerek yok en başta.
Arkadaşım lütfen konuyu saptırma , eleştri kaldıramasam oraya iyi kötü yorumlarınızı belirtmenizi istemezdim değilmi ?
Siz beni yanlış anlıyorsunuz veya anlamak istemiyorsunuz.
Konudaki mesajlarımı dikkatlice okuyun lütfen ,burada tartışmak istemiyorum konu boş mesajlarla doluyor , konunun amacı dışındaki mesajlarınızı pm den atın lütfen.
Fikir güzel MJ nin ayakları iyi ama genel olarak karışık duruyor. Font seçimini beğenmedim.
Bunları kim hazırlamış?Geçen yılki mi?
İstanbul silueti kullanmak daha iyi olur dememle alakası nedir?
Bu afişlerde siluet kötü kullanılmış.
Ama siz daha iyi kullanabilirsiniz.
Sade ve güzel olmus İstanbul diyince boğaz köprüsü gelir benım aklıma ama bnm düşünceme göre kocaman bı michael jackson bogaz koprusunun ustunde olarak dusunursek oda guzel olurdu sade ve güzel ii...font![]()
![]()
Yanlıs dusunmussun parısınde öyle kız kulesı gıbı yerlerı var ama ben sana parıs desem ılk aklına gelıcek şey nedir Paris - Eyfel Kulesi değil mi?bide böyle düşün bakalım
![]()
genel olarak hoş fakat yazılar hıç hoş olmamış bence yazı tıpını daha farklı daha cekıcı yaparsan super olur bence iyi gunler...
Anlamadanız herhalde ? Parisi örnek verdım ? bu afişin pariste oldugunu düşünürsek neyse önemi yok uzatmanında anlamı yok sadece bir örnekti kolay gelsın ...
ben bu örneğe katılıyorum. ama anlamak mesele.