Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Michael Jackson öldü

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Şöyle düşünüyorum da sanırım Elvis'ten bu yana böyle bir starın ölüm haberini duymamıştı dünya.. Bana göre müzik dünyasının gerçek tek efsanesi, çocukluğumuzun gençliğimizin idolü, binlerce kilometre ötede olmasına rağmen odalarımıza kadar girebilmiş bir efsane, afişleriyle duvarlarımızı süsleyen, gerçek bir efsane... Hangimiz Moon Walk denemedik ki?

Güle Güle Efsane MJ....

Söylediklerine harfiyen katılıyorum MİCHAEL JACKSON TEK EFSANE' ydi.

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
o bir efsaneydi...o, popun kralıydı...üstüne atılan pis iftiralarla geçirmek zorunda kaldı son yıllarını...ama o kadar masum ve temizdiki müslümanlar için bilinen ama aslında tüm insanlar için önemli ve kutsal bir günde öldü. Seni çok seviyorum, huzur içinde yat...

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çocukluğumuza dair güzellikleri yitirdiğimizde gerçekten çok üzülüyorum.Hayatın ne kadar kısa ve hızlı geçtiğini ve yaşlandığımızı hissediyorum. Çocukluğumun tatlı hatıralarından biriydi.5-6 yaşlarındaki aşkım,kliplerini danslarını ağzım açık seyrettiğim bir efsaneydi.Çocukluğumuzdan bir güzellik daha kayboldu. Ama hatırası hep bizlerle olacak.Onu çok seviyorum ve çok üzgünüm.Rahat uyu Michael Jackson...

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kendisine Allah ' tan rahmet;
yakınlarına ve bütün sevenlerine de Allah ' tan sabır diliyorum...
Hepimizin başı sağolsun...

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Pop müzik denince aklıma gelen tek kişi MICHAEL JACKSON.

Pop müzik bence onsuz YETİM.

GmXtreme

🌱Yeni Üye🌱
Onunla büyüdüm ben, ilk ismini öğrendiğim yabancı şarkıcıda oydu, ilk aldığım kasette onunkiydi... Bir yanım tamamen eksik kaldı gibi hissediyorum...
Mekanı dilerim cennet olur....

Good bye MJ ;'(