Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

mimaki jv3 - hp 9000 epson dx7 karasız kaldım

edareklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Al Bir Epson Dx7 Bak keyfine,Düşünmen hata.Sonuçta Baskıyı Kafa basıyor.

birolbirinc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
nasip olursa diyecem cunku iki fefa aksilik oldu bayramdan sonra dx 7 planim var birde 2 kafalisini alirsam cok daha iyi olr diye dusunuyorum. memnun kalirsam baski omurunden seneye 320 likten de alabilirim.

edareklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben İsim Vermeyeyim asla reklam olmasını istemiyorum.Diğer firmaların yarı fiyatına makinayı istanbuldan aldım,hala kullanıyorum,en ufak bir sıkıntı yok.
Servisleride ücretli olduğu için bayram mayram demiyorlar ta buralara geldiler.Zaten makinayı alırken kazanacaksın.Yoksa makina satıcılarına çalışmanın bir anlamı yok.

birolbirinc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tercihimi dx7 kafadan yana kullandım kurulunca sonuçlarını buradan açıklarım yardımcı olan mesaj atan tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim hepsine bol karlı işler dilerim.

fotobardak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.fotobardak.com
güneş ömrünün kafayla ilgisi yok.dx5 kafa 1500tl dx7 kafa 4000tl,bence dx5 kafa kullanan mimaki al

birolbirinc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben uygun fiyatli dx7 kafa buldum arasinda 200 dolar bir fark var dx5 ile ama dx ile dx7 kafa arasindaki kullanim farkini bilemiyorum tek tecrubem cok seri ve kaliteki baskilar alabiliyorum

Akapulka

🌱Yeni Üye🌱
0,5 lt pet şişesi için opak opp ve şeffaf opp etiketleri basmayı düşünüyorum (yani hergün 10-20 adet civarı)bunun için bana ne tür makine tavsiye edersiniz.

Epson wt7900 kullanan arkadaslar varmı?

:(:(