Yorumlarınıza... Alt tarafından bebek önlüğü asılacak.
A aykiri ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 1 Nis 2008 Mesajlar 226 Tepkime puanı 3 19 Ocak 2010 #1 Yorumlarınıza... Alt tarafından bebek önlüğü asılacak.
Ruya_Es 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 8 Nis 2009 Mesajlar 305 Tepkime puanı 13 19 Ocak 2010 #2 Çok beğendim bir minice personeli olaraktan ,emeğinize sağlık.
A aykiri ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 1 Nis 2008 Mesajlar 226 Tepkime puanı 3 19 Ocak 2010 #3 Ruya_Es' Alıntı: Çok beğendim bir minice personeli olaraktan ,emeğinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşkkür ederim.. Mail olarak ta attım patronlarınıza. İnşallah onlarda beğenir.
Ruya_Es' Alıntı: Çok beğendim bir minice personeli olaraktan ,emeğinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşkkür ederim.. Mail olarak ta attım patronlarınıza. İnşallah onlarda beğenir.
Nihat BAYSAL Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 14 Kas 2007 Mesajlar 7,135 Tepkime puanı 133 Yaş 53 19 Ocak 2010 #4 Orta kısımdaki bebek görseli biraz tuhaf işlenmiş gib geldi bana.Daha derli toplu bir görünüm de kullanabilirdiniz.Emeğinize sağlık.
Orta kısımdaki bebek görseli biraz tuhaf işlenmiş gib geldi bana.Daha derli toplu bir görünüm de kullanabilirdiniz.Emeğinize sağlık.
A aykiri ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 1 Nis 2008 Mesajlar 226 Tepkime puanı 3 19 Ocak 2010 #5 Nihat BAYSAL' Alıntı: Orta kısımdaki bebek görseli biraz tuhaf işlenmiş gib geldi bana.Daha derli toplu bir görünüm de kullanabilirdiniz.Emeğinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Tuhaf derken?
Nihat BAYSAL' Alıntı: Orta kısımdaki bebek görseli biraz tuhaf işlenmiş gib geldi bana.Daha derli toplu bir görünüm de kullanabilirdiniz.Emeğinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Tuhaf derken?
Nihat BAYSAL Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 14 Kas 2007 Mesajlar 7,135 Tepkime puanı 133 Yaş 53 19 Ocak 2010 #6 Kırpılmasından bahsediyorum.Yani anormal bir şekilde kesilmiş gibi duruyor.
A aykiri ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 1 Nis 2008 Mesajlar 226 Tepkime puanı 3 19 Ocak 2010 #7 Nihat BAYSAL' Alıntı: Kırpılmasından bahsediyorum.Yani anormal bir şekilde kesilmiş gibi duruyor. Genişletmek için tıkla ... Hıı.. Orda Gökyüzünü bebeğin üstüne battaniye gibi örtmek istemiştim. Bana öyle kötüde gelmedi. Tabi herkesin algısı bir değil...
Nihat BAYSAL' Alıntı: Kırpılmasından bahsediyorum.Yani anormal bir şekilde kesilmiş gibi duruyor. Genişletmek için tıkla ... Hıı.. Orda Gökyüzünü bebeğin üstüne battaniye gibi örtmek istemiştim. Bana öyle kötüde gelmedi. Tabi herkesin algısı bir değil...