Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

mirro çıkış alamıyorum

ceycen

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar ben kart tasarımı yaptım fakat yazıcıdan mirror cıkış alamıyorum yarında işi vermem lazım napcaz yaw:sweating:(Belltech Business Card Designer Pro)yaptım tasarımı nolur bi yardım ediverin

Benzer konular

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
ACİL Başlıklı mesajlar yasaktır. Kısa bir süre bu tarz mesajların başlıkları tarafımızca değiştirilecek, daha sonra bu tarz mesajlar silinecektir.

Saygılarımla

ceycen

🌱Yeni Üye🌱
pardon yeni uyeyim, kuralları tam bilemiyorum bi dahaki sefere daha dikkatli olurum...

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
Yazıcıdan çıkışı almak için Freehand programını mı kullanıyorsun?

ceycen

🌱Yeni Üye🌱
Freehand den alsam farketmiyor, yazıcım hp laserjet M 1522 NF ,crossları fln herşeyi ayarladım bi tek kalıpa ters koymam lazım. Ters baskı yapamıyorum aydınger kağıdına , acaba yazıcıdamı bi porblem war veya kayıt fln mı yanlış yapıyorum. Tiff, pdf fln iyice kafam karışdı bana FreeHand MXa 'da adım adım nası cıkış yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilirmisinz acaba teşekkürler...

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
ceycen; benimde başıma böyle birşey gelmişti. Büyük bir ihtimalle yazıcının ayarları ile ilgili problemin. Durumun acil olması sebebiyle benim başıma geldiğinde yaptığım şekilde dene bence. Sonra yazıcının ayarlarıyla ilgilenirsin. Ben o an şu şekilde programda ters çevirerek almıştım çıkışı.
picture1iz8.jpg

Saygılarımla

ceycen

🌱Yeni Üye🌱
Hocam çok teşekkür ederim ,halletim en sonunda ,aydinger de bi sorun olmadan matbaamda kesim yapabiliyorum istediğim gibi allah razı olsun...