deneme çalışmam
@l! 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 20 Nis 2009 Mesajlar 770 Tepkime puanı 9 15 May 2009 #1 deneme çalışmam Moderatör tarafında düzenlendi: 15 May 2009
Önder Adem 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 8 Eki 2008 Mesajlar 2,046 Tepkime puanı 62 Yaş 48 Web sitesi www.istanbulletiket.com 15 May 2009 #2 @l!' Alıntı: deneme çalışmam Genişletmek için tıkla ... konuyu ikinci kez birden fazla forum kuralını ihlal ederek açmaya çalışıyorsun.. acilen forum kurallarını okuyun... https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84 üçüncü uyarı olmayacaktır... konu düzeltilmezse 10 dk sonra kapatılacaktır...
@l!' Alıntı: deneme çalışmam Genişletmek için tıkla ... konuyu ikinci kez birden fazla forum kuralını ihlal ederek açmaya çalışıyorsun.. acilen forum kurallarını okuyun... https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84 üçüncü uyarı olmayacaktır... konu düzeltilmezse 10 dk sonra kapatılacaktır...
C cleaner80 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 29 Ağu 2008 Mesajlar 19 Tepkime puanı 0 15 May 2009 #3 Ayçiçek tarlası var ama konu mısır yağı.
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 15 May 2009 #4 cleaner80' Alıntı: Ayçiçek tarlası var ama konu mısır yağı. Genişletmek için tıkla ... Tam ben yazıyordum ki eline sağlık demeden geçemiyorum Cleaner80
cleaner80' Alıntı: Ayçiçek tarlası var ama konu mısır yağı. Genişletmek için tıkla ... Tam ben yazıyordum ki eline sağlık demeden geçemiyorum Cleaner80
neva ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 5 Ocak 2009 Mesajlar 111 Tepkime puanı 1 16 May 2009 #5 cleaner80' Alıntı: Ayçiçek tarlası var ama konu mısır yağı. Genişletmek için tıkla ... öncelikle arkadaşa katılıyorum ve üzerinde çalışman gerekiyor cok basit olmuş daha iyisini yapabilirsin bence iyi çalışmalar
cleaner80' Alıntı: Ayçiçek tarlası var ama konu mısır yağı. Genişletmek için tıkla ... öncelikle arkadaşa katılıyorum ve üzerinde çalışman gerekiyor cok basit olmuş daha iyisini yapabilirsin bence iyi çalışmalar
@l! 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 20 Nis 2009 Mesajlar 770 Tepkime puanı 9 16 May 2009 #6 arkadaşlar bu çalışmamı aslında yanlışlıkla yükledim.resimden de anlaşılacağı gibi anlamsız bir çalışma forum da yeni olduğum için beni maruz görün
arkadaşlar bu çalışmamı aslında yanlışlıkla yükledim.resimden de anlaşılacağı gibi anlamsız bir çalışma forum da yeni olduğum için beni maruz görün
lovies ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 9 Mar 2009 Mesajlar 1,789 Tepkime puanı 40 Web sitesi www.ilkeroztuna.com 16 May 2009 #7 @l!' Alıntı: arkadaşlar bu çalışmamı aslında yanlışlıkla yükledim.resimden de anlaşılacağı gibi anlamsız bir çalışma forum da yeni olduğum için beni maruz görün Genişletmek için tıkla ... Bunu nasıl yanlış yüklüyebilirsinizki yapılmış bir çalışma baştan hatalı zaten gorselı yanlıslıkla yukledım dersenız neden kontrol etmıyorsunuz
@l!' Alıntı: arkadaşlar bu çalışmamı aslında yanlışlıkla yükledim.resimden de anlaşılacağı gibi anlamsız bir çalışma forum da yeni olduğum için beni maruz görün Genişletmek için tıkla ... Bunu nasıl yanlış yüklüyebilirsinizki yapılmış bir çalışma baştan hatalı zaten gorselı yanlıslıkla yukledım dersenız neden kontrol etmıyorsunuz
@l! 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 20 Nis 2009 Mesajlar 770 Tepkime puanı 9 16 May 2009 #8 pc de aynı isimde kayıtlı başka foto vardı.