Bence yanlış bir strateji olmuş![]()
Biraz daha açarmısın yanlışlığı?... ben sevdim bi erkek olarak.. acaba kadın erkek bakış acısı farklılığı mı?
Volkan bey Onur arkadaşımızın bakış açısını beğenmeniz çok normal ikinizde erkeksiniz çünkü:angel:
Bizde anladık ne anlatılmak istediğini ama bir bayan olarak bayanların hoşuna gitmiyeceğini düşünüyoruz(m)![]()
Azınlıktasınız.Çünkü bayanların arasında yapılan esprileri bile çok iyi anlatan bir çalışma var karşımızda...
![]()
Azınlıktasınız.Çünkü bayanların arasında yapılan esprileri bile çok iyi anlatan bir çalışma var karşımızda...
![]()
Kadın ruhundan andığınızı bir kez daha anladım...:angel:
espiri ve mesaj dolaylı yoldan gitmiyor bu afişte dolaylı gibi gözüküyor ama direk sonuca gidiyor.. sanırım bu yüzden kadınlar kabul edemedi reklamı:rofl:
espiri ve mesaj dolaylı yoldan gitmiyor bu afişte dolaylı gibi gözüküyor ama direk sonuca gidiyor.. sanırım bu yüzden kadınlar kabul edemedi reklamı:rofl:
espiri ve mesaj dolaylı yoldan gitmiyor bu afişte dolaylı gibi gözüküyor ama direk sonuca gidiyor.. sanırım bu yüzden kadınlar(birkaçı) kabul edemedi reklamı:rofl:
ne kadar açıksözlüsünüz
bayanların gazabına uğramayasınız![]()
Hayır gidemiyor. O kremi kullanmayan bayanlar da olduğu sürece gidemeyecek diye iddia ediyor afiş... İşte bu yüzden çok başarılı.![]()
Sizinde söylediğiniz gibi 'bayanların arasında' yaptıgı espirileri bile..tabiki etkili bir reklam ama alışılmışın dışında sabah onurada söylemiştim genelde böyle mevzuları kadınlara pohpohlıyarak satarlar..Onun haricinde bencede çok iyi bir reklam umarım şatışlarında etkisi olmuştur:angel: Ayrıca azınlık iyidir :emo1:
Ne ilgisi var ya ettim ben gayet güzelaa bidaha yorum yapmıcam sürekli açıklama yapmak zorunda kalıyorum:sleepy::sleepy: