Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

miss

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
yniyni.jpg

yniynii.jpg

illustrator

Benzer konular

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Illustrator programında bu denli üretken olmanız hem sizin hem forum adına hoş bir güzellik. :)
Çalışma ile ilgili olarak ilk dikkatimi çeken sıkıntı, burun kısmındaki gölge oldu.
Yanlış anlamayın ama sanki bazı kısımları hızlı geçmiş ya da çok uğraşmaktan dolayı sıkılmışta bu şekilde bırakmış gibi bir izlenim hissettim. :)
Üst dudağın hafif kalın oluşu, sol gözün iris bölgesi, dişler arası boşluklar...
Verdiğiniz emek ve paylaşım için teşekkürler.

Son düzenleme:

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
the_one güzel yorumunuz için sağolun.1-2 saat uğraşabildim ilk defa:)o yüzden fazla detaya giremedim istediğim gibi yine.sol tarafta gözde özellikle değşiklik oldu sonradan farketmemişim blurluk verdiğim için oldu.yorumlarınız önemli benim için asla yanlış anlamam.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkatimi ilk çeken dişler arasındaki boşluklar oldu...Onun dışında harika bir çizim olmuş...Çalışmalarınızı takip ettiğim kadarıyla her geçen gün biraz daha profesyonel tarz ve çizimler deniyorsunuz ve fazlasıyla başarılı oluyorsunuz...Bu denediğiniz farklı çizim tarzı da çok başarılı olmuş, sadece üzerinde biraz daha zaman ayırmak gerekiyor o zaman inanıyorum ki daha da mükemmel olacak...Renkler, çizgiler, gölge, orantı çok başarılı bir şekilde işlenmiş, her geçen gün gerçeğe yakın Illustrasyonlar çıkıyor...Tekrar tebrik ediyorum, emeğinize sağlık Aslı abla.

Yeni başlayan arkadaşlar için gerçekten ilham heves kaynağı ve bu büyük geişim için +1 benden;)

Devamınıda görmek isterim.

Kolay gelsin.

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
filizdmr teşekkür ederim senin de yorumuna sağlık :)
denizcm teşekkür ederim güzel yorumun için:)oturamıyorum bi resmin başında.birini çizerken başka birşey çizmek istiyorum ama daha da uzun süre oturup özen göstericem:)ayrıca uzun bir süre olamayacağım burda o yüzden biraz fazla çizim yaptım galiba:)fazla da konu açtm ama :)