Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mns hata veriyor.Yardımcı olacak kimse var mı?

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar şöyle bir olay başıma geldi.İki gün önce msn de yazışırken bilgisayarım kapandı.Daha sonra açmaya çalıştıkça tam açılacakken kapanıp duruyordu.Bir türlü açılmadı.Ben de format attım.Formattan sonra Msn 7.0 bazen açılıp bazen de "Windows live mesenger bir sorunla karşılaştı.kapatılması gerekiyor" ikazı vermeye başladı.Bunun üzerine MSN 7.5 i yükledim.MSN 7.5 bir kez açıldı bir kaç saniye sonra aynı mesajla kapandı.Sonraki tüm denemelerimde aynı hatayı verdi.Onu da kaldırıp 8.5 i yükledim.Hiç açılmadan aynı uyarıyı veriyor.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Rıdvan KAYAHAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.erkaytasarim.com
arkadaşım öncelikle system32 klosöründe herhangi bi virüs yada ondan kaynaklanan bişi olabilir.
Yada sistem yüklemesindeki bi takım eksikliklerden kaynaklanıyor olabilir. Datnet framework farework.net compessialor gibi eksik bi takım sistem geri yüklemeleri olabilir.
Sistem kurma konusunda yeterli olduuna eminmisin.
Daha saymadığım bi çok yönü war bunun.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar her yolu denedim olmadı.Sıfırdan format atıp sistemi komple virüs taramasından geçirdim olmadı.En sonunda virüsün biosa girme olasılığına karşı bios pilini çıkarıp 15-20 dk kadar bekledim(Önemli=Bilgisayarın elektrikle tamamen bağlantısı kesilmeden bios pilini kesinlikle çıkarmayın).Dolayısıyla sıfırlandı.Tekrar format atıp tarih ve saati güncelledim sorun ortadan kalktı.