Neler yeni

Model Fotoğrafları Rötuş-Dekupe - Ankara

Endorphene

🌱Yeni Üye🌱
Model Fotoğrafları Rötuş-Dekupe

Aranan Şehir: Ankara

Program/Seviye: Adobe Photoshop CS5 - İyi Derece

Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)

İşle ilgili açıklama: Fotoğrafçı tarafından çekilmiş olan model fotoğrafları üzerinde rötuş, dekupe ve efekt işlemleri yapılacaktır. Başlangıç olarak 40 adet fotoğraf bulunmaktadır.

İlgilenen arkadaşlardan daha önceki çalışmalarından birkaç örneği ve varsa DeviantArt profil linklerini, ayrıca parça başı talep ettikleri fiyat bilgisini e-mail olarak göndermeleri rica olunur.

Fotoğrafçılık deneyimi olan, evlere giderek çekim yapabilecek arkadaşlarımız ile uzun süreli çalışma imkanımız da olabilir.

İlgilenen tüm arkadaşlarımıza teşekkürler.

E-posta: endorphene@live.com

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Öneri Siteler:
|

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Merhabalar ,

3 yıldır photoshop kullanıyorum ve daha önce ürün dekupe si yaptım.
siz bir tane ham ve mümkünse yapılmış örnek gönderin , ona göre ne tür efektler istiyorsanız , yapabileceğime karar verip size geri döneyim.

Kolay gelsin ..

Deviantart portfolyom(daha önce çok kez model kesimi yaptım, çalışmalarımdan görebilirsiniz) ;

https://hugara.deviantart.com/

e-posta : cagatay_kesdel@hotmail.com

makul bi fiyata anlaşırız

bright

🌟Usta Tasarımcı🌟
Fotoğrafçı tarafından çekilmiş olan model fotoğrafları üzerinde rötuş, dekupe ve efekt işlemleri yapılacaktır. Başlangıç olarak 40 adet fotoğraf bulunmaktadır.

İlgilenen arkadaşlardan daha önceki çalışmalarından birkaç örneği ve varsa DeviantArt profil linklerini, ayrıca parça başı talep ettikleri fiyat bilgisini e-mail olarak göndermeleri rica olunur.

ilanınız aynen bu şekilde. böylesine saçma sapan bir ilan için ne cevap verillirse artık
rütüş, dekube, effect diyorsunuz bunun daha önceki çalışmalarla ne ilgisi var anlayamadım
illa birinin bir fotoğraf üzerinde ne yapabileceğini öğrenmek istiyorsanız ilgili kişiye bir örnek gönderirsiniz nasıl birşey istediğinizi anlatırsınız size feedback olarak gönderilen çalışmaya bakarsınız size uygunsa olumlu değilse olumsuz cevap verirsiniz zaten daha önceki çalışmalarla sizin istediğiniz şeyin ne alakası var ki