Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Modern Oto Logo Çalışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ali çolak

🌱Yeni Üye🌱
14771643.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Bir logo bu kadar karışık olmaz.
Sitedeki logo çalışmalarını incelerseniz, bir fikriniz olur, başarılar...

C-Larinase

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Fontun biraz dağınık daha derli toplu bir font yaparsan daha güzel olacağına eminim :)

Ertan_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok karışık ve yazı okunmuyor

blackpearl

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.pdftasarim.com
Sadece bayraklar ve yazı kullanın derim ben. Arkadaşlar, karışıklığı konusunda yorumlarını belirtmişler, son derece katılıyorum.. Bu sadeleştirmeyi deneyin, ama en iyisi farklı bir çalışma üzerine gidin.. Kolay gelsin..

pessimistt

🌱Yeni Üye🌱
mrb arkadaşlar bi konuda fikir ve yardıma ihtiyacım her işi erbabına sormak lazım bu işi baktığım görüdğüm bildiğim kadarıyla erbabı sizlersiniz samsuna bir fotoğraf sütüdyosu açıyorum (ilçesinde) kendime bir logo hazırlamaya çalıştım lakin klasikleşmiş photoshopta hazırlanan sadece ismi farklı karakterlerde yazmanın çokta ötesine geçemedim başarı küçük ayrıntılarda gizlidir ve logonun önemli olduğuna inanıyorum şuan için isim stüdyo hayal farklı isim önerilerinede açığım 1-2 hafta kadar zamanım var açılış için bu konuda yardımcı olacak bir arkadaşa ihtiyacım var farklı bir logo hazırlayacak ilgilenen arkadaşlar olursa 0541-678-12-03 brknt55@hotmail.com teşk. ediyor mail ve telefonlarınızı bekliyorum.

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
Bol bol logo örneklerini incelemen gerekir bence bunu ben beğenmedim.Elinize sağlık.Başarılar.

ali çolak

🌱Yeni Üye🌱
İstanbul Avrupa corel, photoshop çok iyi derecede biliyorum acil Kalıcı iş arıyorum

Acilll . merhaba ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum iş arıyorum corel ve photoshop programlarını çok iyi derecede biliyorum acil Kalıcı iş arıyorum
Tel : 0531 760 64 00

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...