Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sadece bayraklar ve yazı kullanın derim ben. Arkadaşlar, karışıklığı konusunda yorumlarını belirtmişler, son derece katılıyorum.. Bu sadeleştirmeyi deneyin, ama en iyisi farklı bir çalışma üzerine gidin.. Kolay gelsin..
mrb arkadaşlar bi konuda fikir ve yardıma ihtiyacım her işi erbabına sormak lazım bu işi baktığım görüdğüm bildiğim kadarıyla erbabı sizlersiniz samsuna bir fotoğraf sütüdyosu açıyorum (ilçesinde) kendime bir logo hazırlamaya çalıştım lakin klasikleşmiş photoshopta hazırlanan sadece ismi farklı karakterlerde yazmanın çokta ötesine geçemedim başarı küçük ayrıntılarda gizlidir ve logonun önemli olduğuna inanıyorum şuan için isim stüdyo hayal farklı isim önerilerinede açığım 1-2 hafta kadar zamanım var açılış için bu konuda yardımcı olacak bir arkadaşa ihtiyacım var farklı bir logo hazırlayacak ilgilenen arkadaşlar olursa 0541-678-12-03 brknt55@hotmail.com teşk. ediyor mail ve telefonlarınızı bekliyorum.
İstanbul Avrupa corel, photoshop çok iyi derecede biliyorum acil Kalıcı iş arıyorum
Acilll . merhaba ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum iş arıyorum corel ve photoshop programlarını çok iyi derecede biliyorum acil Kalıcı iş arıyorum Tel : 0531 760 64 00