Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

monitör konusunda yardım!

lantisla

🌱Yeni Üye🌱
grafikerlik yolunda daha yeniyim ve aklımda monitörler ile ilgili bazı soru işaretleri var, bunları gidermek için yardımınıza ihtiyacim var. ilk olarak tasarım için LCD mi yoksa CRT mi tavsiye edersiniz?eğer cevabınız LCD yönünde olursa marka ve model belirtebilir misiniz? yaptığım araştırmalarda Samsung, Lacie ve Philips markaları ön plana çıktı. fiyat-performans eğrisini göz önüne aldığımda Philips'i daha çok düşünmeye başladım. olaya ayrıca göze verilen zarar açısından da bakmaya çalışıyorum, hangi firma ya da hangi modeli göz konusunda daha hassas davranıyor kestiremiyorum. bu konuyla ilgili yaptığım araştırmalarda gözün daha az zarar görmesi için grafikerlerin çeşitli aparatlar kullandığını okudum, bu konuda sizler ne dersiniz? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme: