Neler yeni

Montaj yada tasarım fiyatlandırma?

deryakeskin

🌱Yeni Üye🌱
broşür kartvizit logo yada bi işin üzerine varolan çalışmayı yerleştirme gibi.. bunları nasıl ücretlendiriyosunuz?

mesela topkapıdaki grafikerler ** tlye montaj+film yapıyorlar. klişe çalışması ** tl vs..

Moderatör tarafında düzenlendi:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
broşür kartvizit logo yada bi işin üzerine varolan çalışmayı yerleştirme gibi.. bunları nasıl ücretlendiriyosunuz?

mesela topkapıdaki grafikerler ** tlye montaj+film yapıyorlar. klişe çalışması ** tl vs..

Emeğinizin karşılığını topkapı'daki grafikerlerdenmi belirlemek istiyorsunuz yoksa verdiği fiyatlar ve yaptığı işler ile fark yaratmak mı?

Farkınız emeğinizdir. Emeğinize fiyatı kendiniz biçersiniz.

deryakeskin

🌱Yeni Üye🌱
haklısın da işler öyle yürümüyor malesef. 'şurası bana bu kadara yapıyor' dediğinde git orda yaptır demek yerine piyasadaki ücretlendirmesini öğrenmek istedim. teşekkürler.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
haklısın da işler öyle yürümüyor malesef. 'şurası bana bu kadara yapıyor' dediğinde git orda yaptır demek yerine piyasadaki ücretlendirmesini öğrenmek istedim. teşekkürler.

İşler bu şekilde yürür. Piyasayı öldürenlerden değil, yaptığınız işten tekrar ev geçindirmeye başlarsınız. İtibar kazanırsınız. Bırakın ucuzcular gelmesin. Sürümden kazanma mantığıyla çok az daha tutunabilirler..Siz sadece:

''Yahu adamlar 10 Japon yenine iş yaparlarken, şu 90 japon yenine iş çıkartıyor..Piyasaya göre (görüp görebileceği topkapı piyasasına göre) pahalı ama işler kaliteli, sorunsuz.. ibaresini hak ettiğinizde'' işlerin bu şekilde döndüğünü göreceksiniz.

Ha yazdıklarım hava civa geliyorsa da açın topkapınızdan bir icraatçıya sorun fiyat alın sizde.