Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Morpleksi

attac98

🌱Yeni Üye🌱
Katılım
3 Eyl 2018
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Mor Pleksi
Mor Pleksi, 2005 yılından beri profesyonel ekibiyle hizmet veren pleksiglass işleme firmasıdır. Güvenilir, üretken, çözüm odaklı ve kaliteli hizmetleriyle sektörün lider firmalarından biridir. Ayrıca bulunduğu sektörü ilgilendiren teknolojik geliştirmeleri takip etmekle kalmayıp yenilikleri üretim aşamasına entegre ederek daha hızlı ve kaliteli üretim firmanın vizyonları arasında ilk sıradadır.

UV Baskı ve Lazer Kesim Hizmetleri

Pleksi yaşamın her alanında karşımıza çıkan malzemelerden biridir. Reklam tabelaları, masa ve sandalye ayakları, aydınlatma ürünleri, mutfak aksesuarları ve mobilyalarda en fazla kullanılan materyaldir. Pleksi’nin işlenmesi ve kullanılması için farklı teknikler kullanılır. Lazer kesim yöntemi de bunlardan biridir. Pleksinin belli boyutlarda parçalara ayrılmasını ve daha sonra gerekli alanlarla kullanılması için lazer kesim tekniği kullanılır. Lazer kesim teknolojisi yüksek hız ve kalite imkanı sunan bir yöntemdir. Bundan dolayı da pleksinin işlenmesi, parçalara ayrılması veya şekillendirilmesi için en doğru tercihtir.

UV Baskı tekniği ise güneş ışınlarına dayanıklı, hızlı kuruma özelliği gösteren ve dayanıklı bir baskı sistemidir. Pleksi üzerine dilenen şekil veya renkler bu baskı yöntemi ile kolaylıkla basılır. UV baskı, özellikle dayanıklı olmasından dolayı çok fazla tercih edilen bir yöntemdir. Suya ve güneş ışınlarına dayanıklı olmasından dolayı uzun yıllar kullanılabilecek sağlam ürünler üretilmesini sağlar.

Mor Pleksi, UV Baskı ve Lazer Kesim teknolojilerini kullanarak müşterilerine kaliteli bir hizmet sunar. Özellikle reklamcılık alanında kullanılan materyallerin hammaddesi olan pleksiglassı bu iki farklı yöntem ile hızlı bir şekilde şekillendirir. Teknolojiyi detaylara yansıtarak aradığınız farklı pleksi ürünlere kaliteli bir şekilde sahip olmanızı kolaylaştırır.

Kaliteli ve Memnuniyet Odaklı Hizmet

Mor Pleksi, kurulduğu ilk günden bu yana kaliteli hizmet sunan firmalardan biridir. Reklamcılık alanından ev hayatına varana kadar ihtiyaç duyulan tüm pleksi ihtiyacını tek başına karşılayabilecek potansiyele sahiptir. Son teknoloji üretim teknikleri ile müşterilerin aradığı hızlı üretimin tek adresidir. Stant ürünleri, aydınlatma, dekorasyon, led sistemleri, fason deri kesim, fason lazer kesim ve laboratuar ürünlerine varana kadar birçok hizmeti bünyesinde barındırır. Hızlı, çözüm odaklı ve kaliteli pleksiglass işleme firması olan Mor Pleksi sayesinde ihtiyacınız olan tüm ürün ve hizmetlere ulaşabilirsiniz.

https://www.morpleksi.com/
 
Üst