Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Motion Graphic ve 2d animasyon - Türkiye Geneli

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Motion Graphic ve 2d animasyon

Program/Seviye: After effects, Premiere, audition, illustrator, photoshop, indesign, Adobe Encore, Freehand yazılımlarını üst seviyede

Cinema 4d, Corel ve Flash yazılımlarını da kısmi olarak kullanabilmekteyim.

Çalışma Şartları: Serbest Çalışan (Freelancer)

Referanslar:

https://www.youtube.com/watch?v=BsfayrJB_lw

https://www.youtube.com/watch?v=_uW_yVo9Tgk

İşle ilgili açıklama: Hareketli grafik, 2 boyutlu animasyonlar, info grafikler, baskıya yönelik tasarım ve online dergi yapıyorum. Yaptığım işlerde kullanılan çizimleri kendim çiziyorum hiç bir şekilde hazır tema, şablon, clipart vb. Kullanmıyorum. Orjinal iş garantilidir.
Çalışmaları evimden sürdürüyorum. Bir çok müşterim şehir dışında hatta yurtdışında herhangi bir sorun yaşamadan ivedilikle işlerimizi yapıyoruz.

İzmir içinde bir çok ajans ve işyeriyle çözüm ortağı olarak çalışmalarım sürüyor.

E-posta: gurhanerkal@gmail.com

Telefon: 0507 562 42 00

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
DİKKAT!
a8yXf.png
Alıntı Mesajın Faydaları |
9AsHZ.png
İlanızın Kapatılması |
Ko4Yw.png
E-ticaret Nedir?

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

ÖNEMLİ!
Sitemizde yayınlanan iş ilanlarını diğer sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz.

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
İlan hala geçerlidir. Freelance olarak birçok firmya hizmet vermekteyim. Ayrıca isteyen öğrencilere evimde yada evime yakın kafe tarzı biryerde ders verme düşüncem var. (Buca-İZMİR) ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir.

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Telefon no 0 532 557 84 90 olarak güncellenmiştir.