Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mouse ile birkaç FRP çizimi

melekolduren

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çizimlerini direk bilgisayarda yapacak olsan dahi, çizimin bir eskiz halini kağıda çizebilir ve hangi rengi nerede kullanacağını kağıt üzerinde belirleyebilir ve daha sonra dış çizgileri de siyah yerine belirlediğin renkle çizebilirsin...

Abdullahhate

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.adminpanpa.blogspot.com
Çizimlerini direk bilgisayarda yapacak olsan dahi, çizimin bir eskiz halini kağıda çizebilir ve hangi rengi nerede kullanacağını kağıt üzerinde belirleyebilir ve daha sonra dış çizgileri de siyah yerine belirlediğin renkle çizebilirsin...

hmm. yani bir nevii önceden planladığının üzerinde çalışmak gibi öylemi... fakat onun üzerinden boyama işi nasıl olucak, layer boyadıkça onun üstünü örtüyor. mesella ali arkadaşımız alt layerde boyama vs.. yap demiş. öyle denedim fakt bu seferde üstteki esksiz alttakinin görünmesini engelliyor. sürekli layeri görüp görmemeye basarak çalışmak zorunda kalıyorum. siz nasıl yapıyorsunuz?

Bu esksiz üzerinden çizim, boyama işi kafama takılıyor dediğim gibi üstteki layer kapatıyor, e alttakide görünmüyor.
Biraz açarsanız çok sevinirim sizi yoruyorum ama... çok teşekkür ederim.

Abdullahhate

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
sayenizde kenar çizgisi olmadan çizme olayını anladım. fakat tonlama yaparken, mesella yüzde daha koyu yerler vs... burn toolu vs biraz uygulayınca renkler bölünmeye başlıyor. birde dış çizgi çizmeye alıştıgımdan dış çizgisiz kulak çizemedim mesella bu bayana:) tiyoları nelerdir. tonlamanın , dış çizgisiz çizmelerin ?

Denediğim acemice çalışmam da bu :(

byesta

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Zamanını daha çok harcasaydın çook daha süper olurdu

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
Hoş görünüyor eline sağlık.

Abdullahhate

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
Konuyu açtıktan sonra aradan bayağı zaman geçti... mouseden tablete ilk geçtiğimde yukarıda bulundugu gibi birkaç çizim koymuştum alışma safasında :) tabi sonrasında bayağı zaman geçti ve bu zaman zarfında bayağı çalıştım. Şimdi bazı yeni çalışmalarımı paylaşmak istedim, yorumlarınızı beklerim :)

(Not: Upload sitesi resimleri 6ay barındırıyor)
Resimlerin orjinal boyutları bende, siteye çabuk yüklensin diye biraz küçültüp ekledim.
Çalışmaların genel süresi 1-2 saattir.

Son düzenleme:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sağlam hayal gücü :)