Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

MP3 Player Markası İçin LOGO...

sertac.denge

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sadelik açısından kendimi geliştirmek için yaptıgım logo.Yanlışları ve doğruları çekinmeden sölemenizi rica ediyorum.Yorumlar için herkese tesekkürler simdiden.
minipower3logolz6.jpg

Benzer konular

sertac.denge

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sayemizde bu marka yayılcak ama daha ürün yok olsa bomba etkisi yaratırdı :p

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
bence gayet güzel oldu.

konuşmanız üzerine size birşey anlatmak istiyorum. amerikada ünlü bir reklamcı adını şimdi anımsıyamıyorum, hiç pyasada yokken bir bira markası üretti ve bu braya devasa bir reklam kampanyası hazırladı. bu kampanyayı sanki ürün varmışcasını bir yıl boyunca duyurdu. bir çok insan bu biranın nasıl birşey olduğunu merak ettikleri için marketlerde armışlar ama bulamamışlar bir yıl içinde bu bira markası büyük bir merak uyandırdı. heryerde bas bas bağıran reklamları vardı ama ortada bira yoktu:) bu raklamcı bir yıl sonunda bir iş adamıyla anlaştı ve biranın isim hakkını ortaya koyarak iş adamındanda parasını ortaya koymasını isteyip fabrikayı kurdular ve devasa paralar kazandılar. sizin bu üründe öyle olacak gib:D bu hikaye gerçek. isimleri anımsayamıyorum şuanda:)

fatitu

🌱Yeni Üye🌱
Elinize sağlık süper olmuş, renk seçimide mükemmel, hayırlı işler.

twinkie_

🌱Yeni Üye🌱
bu cocuk azıcık bu işi bilio parmaklarına sağlık

expand

🏅Acemi Tasarımcı🏅
olummm...
süper olmuşşş lan.....
ellerine saglık..
TWT3230=)

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Bence Çok Güzel Olmus Renkler Güzel Font Biçimi Güzel... Dicek bişey yok fakat ben o oku anlayamadım ama kurcalamak istemiyorum :)

sertac.denge

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eyw fakur :D

Bence Çok Güzel Olmus Renkler Güzel Font Biçimi Güzel... Dicek bişey yok fakat ben o oku anlayamadım ama kurcalamak istemiyorum :)

Sadece font olmasını istemedm bu yüzdn muzikle ilgili bir terim eklemm lzmdı bnde tekrar anlamnda olan o oku koydm.Anlaması birz zor bncede onn yerine müzik denince akla gelen bişe koymayı düsünüodm ama birz farklı olsn diger örneklerndn diye öle bişe koydm.yorumn içn teşkkrler...

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Hmm annadım ya aslında güzel olmus o orda zaten ama işte hani mantık yürütmek lazım biraz...güzel güzel ben beğendim :D

sanalexpress

🌱Yeni Üye🌱
bence gayet güzel oldu.

konuşmanız üzerine size birşey anlatmak istiyorum. amerikada ünlü bir reklamcı adını şimdi anımsıyamıyorum, hiç pyasada yokken bir bira markası üretti ve bu braya devasa bir reklam kampanyası hazırladı. bu kampanyayı sanki ürün varmışcasını bir yıl boyunca duyurdu. bir çok insan bu biranın nasıl birşey olduğunu merak ettikleri için marketlerde armışlar ama bulamamışlar bir yıl içinde bu bira markası büyük bir merak uyandırdı. heryerde bas bas bağıran reklamları vardı ama ortada bira yoktu:) bu raklamcı bir yıl sonunda bir iş adamıyla anlaştı ve biranın isim hakkını ortaya koyarak iş adamındanda parasını ortaya koymasını isteyip fabrikayı kurdular ve devasa paralar kazandılar. sizin bu üründe öyle olacak gib:D bu hikaye gerçek. isimleri anımsayamıyorum şuanda:)

buna benzer bir hikayede dünyanın büyük sigara markalarından (m...boro) birisi içinde yapılır. Zengin semtlere sigara paketleri atılmış ve her yerde bu paketleri gören insanlar da merak uyandırmış. Güzel bi düşünce ama başka seyler için kullanılsa daha iyi olurdu. Örnek olmamak lazım hayırlı seyler tanıtsınlar:D

kardeşim logonu çok begendim. başarılar diliyorum emeğine sağlık.

sertac.denge

🏅Acemi Tasarımcı🏅
o marka uçakla boş paketleri atmşlr bizm öle bi sansımz yok ucaktn mp3 player atarsk hayatımzn sonuna kdr dilenrz :tongueout: kutusunu atarsk olablr ama cevre kirliligine gerek yok yorumn için saol kardesm :wink:

sentezboyut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışma çok güzel de sondaki 3 sanki B gibi okunuyor. Biraz daha ayırsan mı acaba?