Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

MP3 Player Markası İçin LOGO...

Mirga

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
emeğine sağlık çok hoş olmuş kaptan

devran

🌱Yeni Üye🌱
Güzel bir tasarım Teşekkürler...

asilrock

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel olana bir şey nefret uyandırmamalı sizde öğle yapmak üzeresiniz reklamın diline hakeret reklam vurgudur göz önü değildir anlayacağın vurgularla gel daha farkılı olgularla gel baskı baskı aynı şey uygulanmaz 1 haftadır aynı şey ve bugünün mesaj bölümünde lütfen diğer arkadaşlarada bir şans bir daha görmem inşallah harbiden beğendiğim bir çalışmadan tiksinebilirim ii çalışmalar

sertac.denge

🏅Acemi Tasarımcı🏅
basitce bişey bence dahaa güzel yapabilirsin bence bira daha çalış

amaç zaten oydu sade ve basit bir logo olması istendi benden , bnde elimden geldigince düz bir logo çıkarmaya çalıştım.Bunların yanında çok daha görünümü güzel seyler çıkarttım ama aralarından bu secildi.

sertac.denge

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel olana bir şey nefret uyandırmamalı sizde öğle yapmak üzeresiniz reklamın diline hakeret reklam vurgudur göz önü değildir anlayacağın vurgularla gel daha farkılı olgularla gel baskı baskı aynı şey uygulanmaz 1 haftadır aynı şey ve bugünün mesaj bölümünde lütfen diğer arkadaşlarada bir şans bir daha görmem inşallah harbiden beğendiğim bir çalışmadan tiksinebilirim ii çalışmalar

yazdıgın yazı ne için onu anlamadım daha açık bi yazı yazarsan daha net anlıcz.

ccckezman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hocam artık bunu buyutmenin zamanı falan gelmedimi maxipower gelsin artık tv markası supermaxipower lcd plazma falan artık bekliyoruz lutfen

virgull

🌱Yeni Üye🌱
Yazıtipinin kullanımı ve değişimi iyi, ancak, o dairesel logonun neyi temsil ettiği belli olmadığı gibi çok büyük olmuş. Ucuz Çin işini andırıyor. Ama çizenin elinde bir şeyler var, bunu da söylemek lazım.

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Evet sade ve güzel duruyor, doğru yoldasınız:)

sertac.denge

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu konudan bıkanlar war galiba 2-3 haftalık bir konuya dayanamayan warsa yazmasın yazdıkca forumda üst sıralara çıkıyor bu benim sorunum degil.bu logoyuda gelistirmeye gerek yok ben yaparım bu iş bitti derim daha üstünde ugrasmam yeni yaptıgım calısmaları yakında koycm ama bilgisayarımdaki bi arıza ve çok yogun oldugumdan dolayı yenileri sizlerle paylasamıyorum.Yorumlarınızı begendiysen veya begenmediysen nedenleriyle birlikte yazarsanız yeterli olur...

pikasu

🌱Yeni Üye🌱
eh fena değil renklerl üzeririnde çok çalış

Biyolog

🌟Usta Tasarımcı🌟
Eline sağlık güzel olmuş...

muzzurr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logo güzell olmşş elne sağlıkkk..
o hikayyi bnde biliyorumm biranın içndki alkol oranı yükskti öle adını bak bnde hatrlayamdm:D barışş hocamm anntmştı TWT 3227 :))

blackpearl

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.pdftasarim.com
sadelik açısından çok güzel..
Ama müzikle ilgili çoğu şirketler de sese gönderme olarak bu ve buna benzer amblemler kullanılıyor..