Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel olana bir şey nefret uyandırmamalı sizde öğle yapmak üzeresiniz reklamın diline hakeret reklam vurgudur göz önü değildir anlayacağın vurgularla gel daha farkılı olgularla gel baskı baskı aynı şey uygulanmaz 1 haftadır aynı şey ve bugünün mesaj bölümünde lütfen diğer arkadaşlarada bir şans bir daha görmem inşallah harbiden beğendiğim bir çalışmadan tiksinebilirim ii çalışmalar
amaç zaten oydu sade ve basit bir logo olması istendi benden , bnde elimden geldigince düz bir logo çıkarmaya çalıştım.Bunların yanında çok daha görünümü güzel seyler çıkarttım ama aralarından bu secildi.
Güzel olana bir şey nefret uyandırmamalı sizde öğle yapmak üzeresiniz reklamın diline hakeret reklam vurgudur göz önü değildir anlayacağın vurgularla gel daha farkılı olgularla gel baskı baskı aynı şey uygulanmaz 1 haftadır aynı şey ve bugünün mesaj bölümünde lütfen diğer arkadaşlarada bir şans bir daha görmem inşallah harbiden beğendiğim bir çalışmadan tiksinebilirim ii çalışmalar
Yazıtipinin kullanımı ve değişimi iyi, ancak, o dairesel logonun neyi temsil ettiği belli olmadığı gibi çok büyük olmuş. Ucuz Çin işini andırıyor. Ama çizenin elinde bir şeyler var, bunu da söylemek lazım.
bu konudan bıkanlar war galiba 2-3 haftalık bir konuya dayanamayan warsa yazmasın yazdıkca forumda üst sıralara çıkıyor bu benim sorunum degil.bu logoyuda gelistirmeye gerek yok ben yaparım bu iş bitti derim daha üstünde ugrasmam yeni yaptıgım calısmaları yakında koycm ama bilgisayarımdaki bi arıza ve çok yogun oldugumdan dolayı yenileri sizlerle paylasamıyorum.Yorumlarınızı begendiysen veya begenmediysen nedenleriyle birlikte yazarsanız yeterli olur...
logo güzell olmşş elne sağlıkkk.. o hikayyi bnde biliyorumm biranın içndki alkol oranı yükskti öle adını bak bnde hatrlayamdm barışş hocamm anntmştı TWT 3227 )
logo güzell olmşş elne sağlıkkk.. o hikayyi bnde biliyorumm biranın içndki alkol oranı yükskti öle adını bak bnde hatrlayamdm barışş hocamm anntmştı TWT 3227 )