Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

MSN Eğitim Cd si

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
bunun neresi ticaret kekliyorlar resmen beee

alan varki kekliyorlar.
bir üründe satiliyorsa -ki satilmasa böyle bir ürünü satisa sunmazlar- ticareti yapiliyordur.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Bizim ,
İşimiz marka yaratmak ya da var olan markaları farklılaştırarak, doğru bir şekilde hedef kitlelere anlatabilmenizi sağlamak.
Çok merak ediyorum konu çok uzadı ancak bu üründe hangi hedef kitleye hitap ettiğini. :)

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Bizim ,
İşimiz marka yaratmak ya da var olan markaları farklılaştırarak, doğru bir şekilde hedef kitlelere anlatabilmenizi sağlamak.
Çok merak ediyorum konu çok uzadı ancak bu üründe hangi hedef kitleye hitap ettiğini.

Gökhan TEKIN;38171' Alıntı:
Hayır bu eğitimsizlikten kaynaklanıyor. Eğitimli, kültürü olan bir kişi bu eğitim setini alırmı sizce ?

bunun cevabini kendin vermistin zaten gökhan :)

madame.naz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hala uyuyorum sanırım rüyadayım:anlamadim:İhtiyaç var demekki:S

servet_inci

Acemi Tasarımcı
Söz konusu Set için bir nokta koyalım isterseniz:
Ülkemizde belkide bu kadar geri kalmamızın sebeplerinden birisi öğrenmek isteyen kesime bakış açımızdır. Eğer talep olmasa sanırım o bahsi geçen firma böyle bir seti piyasaya sürmezdi. Bilgisayar kurslarında program açıklamalarına göz attığımızda İnternet eğitimi adı altında saatlerce program (İnternet, MSN, Mail Alma, Outlook vs... ) eğitimi söz konusudur. Burada kendi penceremizden değilde öğrenmeye başlamış kişilerin penceresinden baktığımızda, Bu ticari ahlaka uygun bir davranış olduğunu görmekteyiz... İlgili firmanın diğer setlerini incelediğimizde 0 dan başlayıpta uzmanlık alanlarına kadar yüzlerce eğitim seti söz konusudur.. Bunuda dikkate almalıyız...

Remo

Acemi Tasarımcı
Bem Asutria dan katiliyorum.Tahmir ve Müsterihizmetleri isleriyle ugrasiyorum.Bu msn le ilgili okadar olayla karsilastimki Hatirladikca Gülmeten Yerleryatiyorum. Bir Müsterim cami hocasi ve yasli bir insan ilk kez Msn le tanisti ve sevgilisiyle gizli gizli görüsüyor.Birgün bana dediki bu msn bir Allah vergisi. (yorumu sizelere Birakiyorum)

Bu Konuyla ilgili asagi yukari herkes tepki gösteriyor ama malesef ben sizlere katilmiyorum.
Msn Cd yi hazirlayan kisi Talebi cok iyitespit etmis.