Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

msn yardım

schwarzmadchen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aynı sorunu bende yaşamıştım ve ne yaptıysamda işe yaramadı.sonra aklıma format atmak geldi attım ve msni tekrardan kurdum.şimdi Allah'a bin şükür tık yok.tak çare format yoksa iflah olmaz diyorum ben.

serdar000123

🌱Yeni Üye🌱
aynı sorunu bende yaşamıştım ve ne yaptıysamda işe yaramadı.sonra aklıma format atmak geldi attım ve msni tekrardan kurdum.şimdi Allah'a bin şükür tık yok.tak çare format yoksa iflah olmaz diyorum ben.

Şuan için format yapamam tamda projelerimin teslimine geldi be bide bu mesenger olmazsa iletişimim %30-40 azalır dosya yolla al da çok işime yarıyordu format harici bir yol olursa çok güzel olur :)

serdar000123

🌱Yeni Üye🌱
Format atmadan mesenger silme ve eski sürüm yükleme

Evt Arkadaşlar yoğun araştırmalarım sonucunda msn mesenger 9 u silip eski sürümü yuklemeyi başardım

Aşağıdaki linklerin birinden Windows Installer CleanUp Utility isimli programı indiriyoruz kuruyoruz ardından başlat menusunden programı çalıştırıp açılan pencerede bulunan listeden windows live diye başlıyan isimleri tıklayım remove diyoruz ve sorun çözuluyor

Benim kendi upladımdır.Sorunsuz Çalışmaktadır. Denenmiştir

gulcan_sen

🌱Yeni Üye🌱
Evt Arkadaşlar yoğun araştırmalarım sonucunda msn mesenger 9 u silip eski sürümü yuklemeyi başardım

Aşağıdaki linklerin birinden Windows Installer CleanUp Utility isimli programı indiriyoruz kuruyoruz ardından başlat menusunden programı çalıştırıp açılan pencerede bulunan listeden windows live diye başlıyan isimleri tıklayım remove diyoruz ve sorun çözuluyor

Arkadaşım Allah senden razı olsun kafayı yiyecektim artık. Çok şükür silebildim ve yeni msn kurdum. yoksa format atacaktım. çok teşekkürler

jstifler

🌱Yeni Üye🌱
Olmuyor ya Hepsını denedım Hiç biri olmadı Hala Aynı Hata Denetım Masasına Gıdıp Kaldırın Fln Dıyor Bılgısayarda Messenger'a Aıt Hıcbırsey yok bende En SOn Surumunu Yukledım Sonra Istemıyınce Eskı Surumunu yujklemeye CAlıstım Ama Olmadı 1603 Hata Werıyor

serdar000123

🌱Yeni Üye🌱
Olmuyor ya Hepsını denedım Hiç biri olmadı Hala Aynı Hata Denetım Masasına Gıdıp Kaldırın Fln Dıyor Bılgısayarda Messenger'a Aıt Hıcbırsey yok bende En SOn Surumunu Yukledım Sonra Istemıyınce Eskı Surumunu yujklemeye CAlıstım Ama Olmadı 1603 Hata Werıyor

Arkadaşım iki mesaj onceki onerimi denedinmi o programı indir calıştır ardından başlattaki programlar kısmında clean diye başlayan ismi tıkla ordan seç mesenger olanları ve removeyi tıkla bu kdar

BY_TURAN

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bende de aynı problem war. yeni sürüm yüklü oldugundan eskisini yükleyemiorum hatası werio. program filesten sildim. denetim masasından sildim. regeditten windows live ve messenger yazan bütün dosyaları sildim ama yine de yeni sürüm yüklü hatası weriyor lütfen yardım. üstte werdiginiz bütün yardımları denetim ama nafile

monoxite

🌱Yeni Üye🌱
önemli.
bakın arkadaşlar nette gezinirken bu konuyu gördüm.ve ayrıca bu konuyu görmekle beraber bir işi bilmediği halde google dan aratıp aha işte sunu yapcan bunu yapcan diyen lamerlarıda gördüm.siz mağdur arkadaşa yardım etmek yerine onu reg edite sevk edip bilmediği yere sokup sistemine zarar verdilebilirsiniz.bu yanlıştır.bu sorunun çözümü cok basittir.

msicuu2.exe burdan programı indirin.
kurun.başlat programlar ''windows installer clean up'' sekmesine tıklayın.karsınıza bi ekran gelicek.orda sadece benim dediklerimi silin.
''windows live mesenger,windows live,sigoe ui,windows talk'' sekmelerine 1 kez tıklayın ve remove a basın.işiniz bittiginde programdan cıkın.
artık sitediginiz msn sürümünü kullanabilirsiniz.

bu olay bu kadar basit!ama işte zorlaştıran yardım etmeye calısırken kaş yaparken göz cıkaran arkadaşlar yüzünden zorlaşıyor.

saygılarımla ilhan mete pc engineer

alternatif link: RapidShare Webhosting + Webspace
bi teşekkür hak ettim artık :D

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
anlamadığım birşey var messengerin son sürümünü neden kurup kaldırmaya çalışıyorsunuz???

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑

tek çare format olurmu bunun için makıneyi mi formatladın inanmıyorum :S

berqe20

🌱Yeni Üye🌱

kardeşim Allah senden razı olsun walla sayende sıldım yeni sürümü...

:smile:

BsramMm

🌱Yeni Üye🌱
ya aynı sorun bendede var dedikLerinizi yaptım olmadı .. o dediğiniz programı çalıştır dediğimde karşıma
kod :
c\user\aidata\AppData\Local\Temp\IXP000.TMP\StartMsi.vbs
satır :17
karakter :1
hata :izin verilmedi
kod :800A0046
kaynak: Microsoft VBScript çalışma hatası

yardımcı olursanız çok mutlu olcam dünden beri bunla uğraşıyorum..=(

teen-age-mutant

🏅Acemi Tasarımcı🏅
benimde sorunum normal eski sürüm (msn messenger 8.1 yanılmıyorsam) messenger ı açtığımda yeni bi sürüm var onu yüklemelisiniz diyor evet ve hayor seçeneklerinden hayır ı kabul etmiyor,en son sürümü yüklediğimde de,oturum açamıyorum.8100030d hatası veriyor.yani kesinlikle son sürümü kullanmak zorundayım ve açamıyorum kendisini.ne yapmam gerekiyor.biri yardım ederse çok sevap işlicek

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar bende bu hatayı alıyorum 0xc0000005
Msn ilk önce açtığımda yeni sürümü yükle dedi nedense birtürlü yüklenmedi bende kaldırdım msn sonra kaç tane msn indirdim bilmiyorum birtürlü yüklemedi ve bu hatayı alıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
şimdide 0x8007000d hatasını veriyor lütfen yardım

frKnn

🌱Yeni Üye🌱
ya aynı sorun bendede var dedikLerinizi yaptım olmadı .. o dediğiniz programı çalıştır dediğimde karşıma
kod :
c\user\aidata\AppData\Local\Temp\IXP000.TMP\StartMsi.vbs
satır :17
karakter :1
hata :izin verilmedi
kod :800A0046
kaynak: Microsoft VBScript çalışma hatası

yardımcı olursanız çok mutlu olcam dünden beri bunla uğraşıyorum..=(

arkadaşım bendede aynısı oluyor ama sen sonra çözmüşsün nasıl yaptın allah aşkına anlatırmısın?

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
msn plus ta sürekli msnim kapanıyo..forumları araştırdım ama çok karışık açıklamalar vs..
ne yapmalıyım bilen var mı ya:(