Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mubabbet Kuşu, Kanarya vs... Logo Çalışmaları

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
sende konularımda vızıldayıp duracagına çalış be kardesim ne dersin :D

alıdınmı sen ya kusura bakma ya gerdiler resmen bundan sonra birşey paylasmıycam burda.

Lütfen yorumlar karşısında kişiselleştirici bir tavır takınmayın.
Paylaşılan tasarımlar ekseninde yorumlara devam etmelisiniz.
Saygılar

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

20- Forum ortamında genel ahlak kurallarına aykırı, kişileri/kurumları küçük düşürücü, hakaret niteliğinde sözler kullanmak yasaktır. Size karşı böyle bir durum söz konusu ise kesinlikle foruma cevap yazarak tartışmaya sebep vermemeniz gerekmektedir. Bu gibi durumları ihbar butonunu kullanarak forum yöneticilerine bildiriniz.)

23- Forumda açılan Kategori ve Forumlar dışında, hiçbir şekilde farklı bir konudan bahsedemezsiniz. Söz konusu davranış konuyu saptırmaya yönelik olduğundan sistemden uzaklaştırılmanız kaçınılmaz olacaktır.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
genelde beğenmeme :D
tek çalışmana "beğenmedim" yazdım sadece.
Bu çalışma hakkında yorum yazmaya gerek yok, yeteri kadar yazılmış. Siz özeleştiri yapın bence.

burakrahat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
Lütfen yorumlar karşısında kişiselleştirici bir tavır takınmayın.
Paylaşılan tasarımlar ekseninde yorumlara devam etmelisiniz.
Saygılar

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

20- Forum ortamında genel ahlak kurallarına aykırı, kişileri/kurumları küçük düşürücü, hakaret niteliğinde sözler kullanmak yasaktır. Size karşı böyle bir durum söz konusu ise kesinlikle foruma cevap yazarak tartışmaya sebep vermemeniz gerekmektedir. Bu gibi durumları ihbar butonunu kullanarak forum yöneticilerine bildiriniz.)

23- Forumda açılan Kategori ve Forumlar dışında, hiçbir şekilde farklı bir konudan bahsedemezsiniz. Söz konusu davranış konuyu saptırmaya yönelik olduğundan sistemden uzaklaştırılmanız kaçınılmaz olacaktır.
tamam zaten bişi paylasmıycam artık tövbe forumun bütün akıllıları bizi buluyo ok.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
hayda maç mı var ?
gerekli olanı yaptım merak etme
kimseye yukarıdan bakacak değilim
tartışmaya gerek yok bırak çalışmaların konuşsun.
çalışmalarıma bakabilirsin. Geçtiğin yollardan geçtim ben de.

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
en sonunda başlığı degistirceksniz bana Hangi dekupe kötü ve yazı fontu söylermisin?

dekupe font olayını kast ediyosan..pembe yani 2. sıradaki kusun ayagı ve 1. fotodaki İ düzeltildi coktan ..

Tek tek söylenecek birşey yok çünkü bütün kuşların dekupeleri kötü.Anlamak mı istemiyor musunuz bilemiyorum yada sizin gözünüzle benim gözüm farklı mı görüyor acaba ? Çalışmaların her birini yakınlaştırıp incelerseniz zaten anlayacaksınız.Fontlara gelince, hepsini tekrar incelemelisiniz diye düşünüyorum.

burakrahat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
Tek tek söylenecek birşey yok çünkü bütün kuşların dekupeleri kötü.Anlamak mı istemiyor musunuz bilemiyorum yada sizin gözünüzle benim gözüm farklı mı görüyor acaba ? Çalışmaların her birini yakınlaştırıp incelerseniz zaten anlayacaksınız.Fontlara gelince, hepsini tekrar incelemelisiniz diye düşünüyorum.

evet hepsi kötü çöpe atcam zaten

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
evet hepsi kötü çöpe atcam zaten

Yazık ya atma kuşları besleriz biz onları :rofl:

Şaka bir yana en başta ki üslubunuz bu şekilde olmasaydı, yapılan eleştirilere karşı biraz ılıman yaklaşabilseydiniz, sonunda bu karamsarlığa düşmeyebilirdiniz.

Eleştirinin sadece iyisi değil kötüsü de var.Doğru yola asıl götürende kötüsüdür diye düşünüyorum..
Başarılar.

burakrahat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
Yazık ya atma kuşları besleriz biz onları :rofl:

Şaka bir yana en başta ki üslubunuz bu şekilde olmasaydı, yapılan eleştirilere karşı biraz ılıman yaklaşabilseydiniz, sonunda bu karamsarlığa düşmeyebilirdiniz.

Eleştirinin sadece iyisi değil kötüsü de var.Doğru yola asıl götürende kötüsüdür diye düşünüyorum..
Başarılar.

sağolun 2 ay olmadı baslayalı buraya çalısmaları attıgımdan beri icim karardı bırakcam sayenizde.