Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kırmızı damlaların üzerindeki ufak beyaz noktalar sayesinde gerçekçi duruyor desenler ..Tebrik ederim ve özletmiştiniz kendinizi..Bu kadar ara vermeyi paylaşımlarınız için.
Kırmızı damlaların üzerindeki ufak beyaz noktalar sayesinde gerçekçi duruyor desenler ..Tebrik ederim ve özletmiştiniz kendinizi..Bu kadar ara vermeyi paylaşımlarınız için.
Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim, eğitimciliğim dolayısı ile tüm tasarım alanlarıyla ilgili olmam gerekiyor. Mücevher tasarımcısı arkadaşlar lütfen kusuruma bakmasın, öğretebilmek için öğrenmek gerekiyor. Bu aralar, daha doğrusu epey bir süredir tembelliğim üzerimdeydi eksikliğimin farkedilmesi beni sevindirdi.
çalışma çok güzel olmuş çok gerçekçi, ve özgün duruyo yüzükteki başlığın tasarımı (mekanizma) harika duruyor. emeğinize sağlık sizin çalışmalarınızı görmek ayrı bir tat
çalışma çok güzel olmuş çok gerçekçi, ve özgün duruyo yüzükteki başlığın tasarımı (mekanizma) harika duruyor. emeğinize sağlık sizin çalışmalarınızı görmek ayrı bir tat
Beğenilerini sunan arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler... Bu çalışma aracılığı ilede bir şeyin farkına vardım onuda belirtmeden geçmeyeyim istedim. Mücevher tasarımı alanında, yüzlerce değerli sanatçımız var, google arama motoruna "mücevher tasarımı ibaresini yazdığım zaman, bu çalışma 11. sırada çıkıyor. Benim bu alanda esamem bile okunmaz ama yüzlerce sanatçının arasından çıkıp 11. sıraya oturmam, ülkemizdeki mücevher tasarımcıları adına düşündürücü olsa gerek. Google deyipte geçmeyin arkadaşlar artık insanlar evine pirinç bile alacaksa googleden araştırıp öyle alıyor.
Başka bir konuda; Grafik Tasarım tüm tasarım alanlarının merkezinde yer alır. Yani Mimari tasarımdan tutunda otomobil tasarımına, tekstil tasarımından tutunda mücevher tasarımına, grafik tasarıma mutlaka bir çıkış veya yol vardır. Eğer kendinize grafik tasarımcı olmak konusunda bir hedef koyduysanız tüm tasarım alanlarıyla ilgilenmelisiniz.