Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

muhtar adayı için seçim afişi tasarımım

halley

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kalitesiz bir muhtar fotoğrafı, yerleşim biriminin yakın ve en güzel yerlerinden birinin çekimi değilde genel görünümü, ciddiyetsiz genelde karikatürlerde veya sempatik şeylerde kullanılan Comic Sans fontu ve bu fontun durduğu yeri - boyutu.. ayrıca şekillendirilmemiş bir şekilde adamın tam kafasının üstüne gelicek şekilde kullanılması. dekupesi iyi olmayan muhtar fotoğrafı sağ kolunun düz bir çizgi gibi dekupe edilip insanı kalıp gibi afişe oturtmak.

bunlar eksilerin.

tek artın siyah beyaz bir yazı tipi var Beşiktaş'lı olarak o gözüme iyi geldi :)

öğüttasarım69

🌱Yeni Üye🌱
olsun herkez annesinin karnından grafıker dogmuyu demii. arkadaşlar yanlış anlamayında!!!

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bu bir amele çalışması bea :D böyle çalışma olmaz

Bir kaç çalışmanı ekle de 2 görsel arasındaki 7 farkı bulalım tahamurat..Beğenmediyseniz yazmanıza gerek yok. Ama sizinde çalışmalarını görmeyi çok isterim.

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşlar bunda dalga geçilecek bir durum yok belliki arkadaş yanlış bir açıklama yapmış ve tecrübesiz onu yönlendirmeniz gerekirken yorum adı altında gereksiz cümleler sarfetmişsiniz.

D@RkwHiT€

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle eleştirmeyi hakaretle karıştıran arkadaşların tutumunu tasvip etmiyorum, eleştiri yapıcı olur, yıkıcı olan bir eleştiri eleştiri değil hakaretttir. Unutmayın bir zamanlar siz de klavyenin üzerindeki tuşları arıyordunuz.
Arkadaşımıza gelince paylaşımcı ruhun için teşekkürler.
Sanırım bunu pc'deki point programında yaptın. Öncelikle tasarım için ideal grafiker programları vardır, bunlarla tasarım yapmaya başladığında gerek sitemizden gerek kendi denemelerinle nihai sonuca ulaşacağına inanıyorum.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Canını sıkma arkadaşım.
Çok çalışırsan en güzellerini yaparsın.
Arkadaşlar biraz yumuşak eleştirsek; kimseyi kırmasak, "grafikerler.net" farkını ortaya koysak daha iyi değil mi?
Saygılar

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
olaya söyle düşünmelisin. bu bir muhtar adayı bu aday hakla seslenicek. hedef kitlen seçim hakkı olanlar yani +18 olaya burdan bakarsan ilerde yardımcı olur sana. bazen insan süşündüklerini yapamıyor. sanırım senin ki o ama çok çalışırsan düşündüğün herşeyin elinin altında oldugunu göreceksin ve zevk almaya baslayacaksın çok yenisin sanırım.basarılar diliyorum sana. arkadaşlar kırıcı konusmayalım lüften.

BigBoss32

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.zzenix.com
Bana göre daha iyisini yapabilecek potansiyelin var ama biraz acele yapılmış gibi geldi.

muratadelan

🌱Yeni Üye🌱
ben teknik ressam ım bundan iisini yapabilirim osman abi kaç para verdise yazık olmuş