Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Muhteşem Bir Çalışma...

murat62

🌱Yeni Üye🌱
Acil font calıstırma programı lazım...

Mrb

Pc de Font çalıştırma programı lazım acil. netten indiremedim yardımcı olurmusunuzz çok acillll

BtaÖğretmeni

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu resim senin çalışman o zaman senin çalışmanı baya internette çalıp benim çalışmam diyen bi çok kişi var..hanginize inanalım peki..bu resmi ben bir çok yapancı photoshop dersi veren sitelerde bizzat anlatımı ile gördüm..alıyon bari alıntı de..yok msn le anlatırmış..geç bunları gencooo

ne güzel konuştun ya :rofl:

Burnett

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar spam yapıyorum ama bakın diye yapıyorum.Bu brush çok hoşuma gitti.internetten baktım ama grafikerler.org sitesindeki linkte va 2. sayfada arkadaşın verdiği linkte file deleted diyordu.

grafik_19

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu resım hazır bır resım kendi çalışma gibi gösterem burda ozman net herkes alır kor buray birşeyler
dersini anlat senin calışman ise

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
İnsanın kendine ait olmayan bişeye benimdir demesi kadar gülünç ve aciz br durum olamaz sanırım:)

Asigol

🌱Yeni Üye🌱
Aslında Brush Tool kullanarak yapılması kolay bir çalışmaya benziyor. Ben benzeri için biraz uğraşmaya karar verdim bakalım yapabilecek miyiz?

DarkwaLe

🌱Yeni Üye🌱
Gercekten Güzel bir Brush efekti kullanılmış. Bu arada Eleman'ın Durusuda Harika :d

nikotincrw

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar bi manipülasyon calısması bu gibi bir arka plan smoking brush ve bir tane adam bulup istediğiniz bir şekilde yerleştirip brusha style verdiginizde bu sekilde bi calısma elde edersiniz bence cok abartılmış :)

Nusaybinli

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.grafikerler.net
bu resim senin çalışman o zaman senin çalışmanı baya internette çalıp benim çalışmam diyen bi çok kişi var..hanginize inanalım peki..bu resmi ben bir çok yapancı photoshop dersi veren sitelerde bizzat anlatımı ile gördüm..alıyon bari alıntı de..yok msn le anlatırmış..geç bunları gencooo

evet haklısın adres vermiyim ama bende çok karşılaştım büyük ve tanınan yabancı photoshop içerikli sitelerde...

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
fotoğrafın üzerine yeni bir layer açın, arka planı siyah olsun. daha sonra özel brush'lar ile beyaz vuruşlar yapın. isteğe bağlı olarak lens flare efekti de verebilirsiniz. sonra bir layer daha açın ve gradient tool ile gökkuşağı efekti verin. en sonunda normal olan layer özelliğini soft light veya overlay haline getirin. ayrıca bu çalışmada insan figürü dekupe olarak brush atmadan önce eklenmiş. fotoğrafa başka color efektleri de verilmiş gibi duruyor.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
bu tür çalışmalarda en önemli konulardan birisi ışık uyumudur. modelin kadrajdaki yeri aydınlık bölgeden karanlık bölgeye geçiş yerindedir. bu açıdan başarılı. modelin üstüne gelen ışık sol üst taraftan geliyor , bu konudada gerçekçi ancak arkadaki efektlerin yaydığı ışıklar modelin üzerinde hiç bi etki bırakmamış. yaparken bu durumu gözden kaçırmış. çok büyük eksiklik değil ama gözden kaçırmaması lazımdı. yanı başında o kadar ışıklı bi patlama efekti var ama modelin sırtı karanlık.

sanlıreklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok kolay brush ı bulduktan sonra herhangi bir programda kolaylıkla yapılabilir anma yabpabilmek içinde programlar konusunda biraz deneyim sahibi olmak lazım

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
aynı efekten yapabilirmiyim diye merak ederek araştırmaya başladım ve kullanılan brushı buldum ama resimdeki gibi bi sonuç alamadım , karıştırma seçeneklerinide denedim ama olmadı.

superwomen_by_hugara-d3hbzhu.jpg

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
tekniğini öğrendim sonunda :) bu ışıklı çalışmalardan yakında bol bol yaparım

rneek.jpg

Son düzenleme:

DaftPunk

🌱Yeni Üye🌱
bu çalışma, yeni başlayan arkadaşların hayali galiba :) ben de yeni başladım ağzım açık kaldı bunu görünce gerçekten güzel bir çalışma olmuş :)

blooderofdeath

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar . Biliyosunuzki Her şey Layerde Biter. Şadace Yapcağını O Şekilde Bir Fotoğraf Çekilmek . Arkaplan Zaten Hazır . Kesip Oraya Koyduğunuzda Tek Gereken Sey Brush . Brush araştırırsanız O tür Brush Bulursunuz . efect vermek size kalmıs :)

sys-worm

🌱Yeni Üye🌱
ya arkadasLar benim elimde öyLe Zıplayan hoplayan insanlar olsa varya sizLere güzeL resimLer cıkartırım :)