Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Murart Design Kartvizit tasarımım

KAYIBEY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Baskıya giren kartvizit tasarımım. Yorumlarsanız sevinirim:

Büyük hali için üzerine tıklayın..

Benzer konular

hataman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hataman.com
Web Tasarım Grafik Tassarım yazısını kırmızı yerine gri tonlarda yapsanız çok daha etkili olacakmış. Bu hariç çok güzel.

KAYIBEY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
baskıdan beklentilerimin üzerinde bir kalitede çıktı.

alperenaybuke

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence sanki biraz daha cafcaflı olabilirdi hocam, ne bileyim bir web tasarımcı için veya grafiker için çok sade gibi

KAYIBEY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence sanki biraz daha cafcaflı olabilirdi hocam, ne bileyim bir web tasarımcı için veya grafiker için çok sade gibi

yorumun için teşekkürler. zaman geçtikçe ürettiklerimin gittikçe sadeştiğini görüyorum. sanırım ya sade olanın güzel olduğunu farkettim ya da her güzel olanda bir sadelik buldum.

blackslope

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logo ve isimdeki fontlar çok büyük üstadım,biraz daha küçültüp daha iyi oturmasını sağlayabilirsin.

tugrulguvenc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
art kırmızı değilde farklı renkler olabilr göze daha hoş gelebilir

erayeren

🌱Yeni Üye🌱
Tipografi alakasız olmuş, ayrıca ön yüzdeki bordürler zorla sıkıştırılmış gibi duruyor.
Kısacası çok sade olmaması için yaptığın değişiklikler göze batıyor.

konsantre

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arka yüzde sağ ve sol yazı blokları ortalı olarak yazılmış ancak soldaki sağdan, sağdaki soldan hizalansa daha iyi olurdu. Doğru görünüyorsa eğer arkadaki yazılar alana ortalı değil sağa kaçık duruyor. Ön yüzde ise alanın neredeyse tamamını kullanmışsınız. Genelde tasarımcılar alanın yarısını kullanmayı tercih ederken bu tarz bir sonuç müşterinin ısrarı üzerine çıkar. Yani alanın tamamını kullanabilmek değil bir bölümünü kullanarak hoş bir görüntü oluşturmak daha iyidir. Ne kadar büyük yazarsa o kadar okunur diye düşünmeyin. Ortalama sorunu ön yüzde de var, adınız bile kartvizite ortalı değil. Geliştirilebilir bir başlangıç renk uyumlarınız klasik ama absürd değil. Başarılar dilerim.

emirkhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.adobe.com
yorumun için teşekkürler. zaman geçtikçe ürettiklerimin gittikçe sadeştiğini görüyorum. sanırım ya sade olanın güzel olduğunu farkettim ya da her güzel olanda bir sadelik buldum.

Bu çok öenmli bir konu bence ve geliştiğininde bariz bir göstergesi. Kart vizit calışmana gelince iletmek istediğin mesajı iletmiş, eline sağlık çalışmaya devam

KAYIBEY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar.

AsiAsiL

🌱Yeni Üye🌱
Sade hoş ama Yazı Fontları Sanki biraz fazla büyük..