Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben bu dediğiniz yüksek çözünürlüklü resimlerin hepsini indirdim partlarda sorun yok hepsi indi ve çıktı fakat içinde yeniden rar dosyaları çıkıyor ve onlar açılmıyor , ilgilenirseniz çok sevinirim , acil ihtiyacım var o resimlere.....
Ben bu dediğiniz yüksek çözünürlüklü resimlerin hepsini indirdim partlarda sorun yok hepsi indi ve çıktı fakat içinde yeniden rar dosyaları çıkıyor ve onlar açılmıyor , ilgilenirseniz çok sevinirim , acil ihtiyacım var o resimlere.....
İşte Grafikerler.net farkı , işte Grafikerler.net ailesinin farkı , işte ulu önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ümüzün farkı herkese çok teşekkür ederim... bende arsıvımden bişeyler koyacaktım da sağolsun Hürrem kardeşimiz bize koyacak foto bırakmamış...
aynı sorunu bende yaşadım. partları sorunsuz bir şekilde indirdim ama başka bilgisayarda da açılmadı. Rar dosyasının içinde MacOs dosyası mevcut bunları macos tamı rarladınız? acaba sorun ondan yaşanıyor olabilir mi?