Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mustafa Kemal Atatürk

donie

🌟Usta Tasarımcı🌟
''MUHTEREM milletime tavsiyem odUr ki ; Sinesinde yetiştirip başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki ve vicdanındaki CEVHER-İ ASLİ'Yİ ÇOK İYİ TAHLİL ETMEK DİKKATİNDEN BİR AN VAZGEÇMESİN. '' M. K. ATATÜRK

Her sözü ayrı bir ders bir hayat dersi çağdaşlık medeniyet,devrim, MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
O'nun izinden bir an ayrılmak yok

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Paylaşım için teşekkürler ama atamızı burda herkesle beraber yazmak yerine onun için ayrı bir bölüm açsak daha iyi olmaz mı?
Saygıda kusur etmemiş oluruz.
Saygılar

baki

🏅Acemi Tasarımcı🏅
21. yy. da yeryüzünde eleştirilip tartışılmayan hiç birşey kalmamasına rağmen halen eleştirip tartışamadığımız Koskocaman bir "Tabu"...

a.g.s.l

👑Efsanevi Grafiker👑
Paylaşım için çok teşekkür ederim:)

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar emeğinize sağlık gerçekten olması gereken bir biyografiydi.Katkılarla çok güzel desteklenmiş teşekkürler...

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
Paylaşım için teşekkürler ama atamızı burda herkesle beraber yazmak yerine onun için ayrı bir bölüm açsak daha iyi olmaz mı?
Saygıda kusur etmemiş oluruz.
Saygılar

Ayrı bir bölüm açma fikri elbette ki olabilir ancak takdir edersiniz ki Mustafa Kemal dünyaya bir defa gelecek bir savaş dehası asker kimliğinin yanı sıra bir siyaset adamıydı bir devlet adamıydı.. ve yine anlayışınıza sıgınarak söylüyorum ki forumda böyle bir başlık (bence de olmalı) olması siyasi tartışmalara da neden olabilir. sanırım bu nedenle konulmadı.. Ama bir konu olması gerekiyordu onu da ben yaptım :) iyi de yaptım sanırım:) katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.. Eminim olsa o da hala adı anılıyor seviliyor okunuyor ve yazılıyor diye bizlere teşekkür ederdi...

''MUHTEREM milletime tavsiyem odUr ki ; Sinesinde yetiştirip başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki ve vicdanındaki CEVHER-İ ASLİ'Yİ ÇOK İYİ TAHLİL ETMEK DİKKATİNDEN BİR AN VAZGEÇMESİN. '' M. K. ATATÜRK

Her sözü ayrı bir ders bir hayat dersi çağdaşlık medeniyet,devrim, MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
O'nun izinden bir an ayrılmak yok

haklısınız.. kesinlikle kesinlere inat yolunda ilerlemeye devam....

21. yy. da yeryüzünde eleştirilip tartışılmayan hiç birşey kalmamasına rağmen halen eleştirip tartışamadığımız Koskocaman bir "Tabu"...

"Tabu" olarak nitelendirmemeliyiz sanki.. hımmm tartışılamayan bir tabudan ziyade tartışmaya mahal vermeyecek kadar muntazam planlanmış bir hayatın adı Mustafa Kemal Atatürk...

Arkadaşlar emeğinize sağlık gerçekten olması gereken bir biyografiydi.Katkılarla çok güzel desteklenmiş teşekkürler...

Ben teşekkür ederim damla zaman ayırıp yorumladıgın ve önem verdiğin için iyi forumlar herkese