Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

müşterime 3 logo tasarladım

tuzsuz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logoalmasdfsdqd8.jpg

logoalmasffto0.jpg

logoalmasyx2.jpg

sizce hangisi iyi genelde 2 ciyi beğendiler ama

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
şevkini kırmak istemem ama güzel olan sadece 3.su.fakat buda inşaat firmasına gidermi tartısılır,bence daha faklı calısmalısın.sadeliği logoda daha ön plana cıkarmalısın...

tuzsuz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dediğin doğru logoya baktığın zaman akılda kalmalı sade olmalı önerin için saol

Grafipixel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logo çalışmalarında bilinmeliki sadece göze güzel gelmesi değil kullanılaiblir olmasıda çok önemlidir. 2 ve 3. logolara bakıcak olursak bunlar trigromi logolardır ve baskı maliyetleri yüksek olur. en basit bir kartvizit basımında bile firmaya sorun yaratır. ayrıca her matbaada aynı baskı sonucunu almak mümkün olmayabilir. o sebepden dolayı benim şahsi görüşüme göre logo tasarlarken maliyeti arttırıcı ögelerden uzak daha sade ve her baskıda standart sonuçlar alınabilecek çalışmalar yapılmalıdır. bunun içinde logo tasarımları vektörel olmalı ve mümkün mertebe renkler pantone scalasından seçilmeli ki her gittiğiniz yerde doğru sonuçlar elde edebilesiniz. saygılar...

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
logo çalışmalarında bilinmeliki sadece göze güzel gelmesi değil kullanılaiblir olmasıda çok önemlidir. 2 ve 3. logolara bakıcak olursak bunlar trigromi logolardır ve baskı maliyetleri yüksek olur. en basit bir kartvizit basımında bile firmaya sorun yaratır. ayrıca her matbaada aynı baskı sonucunu almak mümkün olmayabilir. o sebepden dolayı benim şahsi görüşüme göre logo tasarlarken maliyeti arttırıcı ögelerden uzak daha sade ve her baskıda standart sonuçlar alınabilecek çalışmalar yapılmalıdır. bunun içinde logo tasarımları vektörel olmalı ve mümkün mertebe renkler pantone scalasından seçilmeli ki her gittiğiniz yerde doğru sonuçlar elde edebilesiniz. saygılar...

katılıyorum sana arkadasım...

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşım daha önceki bazı arkadaşlara da aynı şeyi söylemişimdir önce logo konseptini bi oturt photoshop sonraki iş ben yaptıklarının arasında logo göremiyorum biraz daha ciddiye almalısın yaptığın işi kolay gelsin....kızmaca yok :)

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Birincideki logoyu biraz daha gelistirirsen insaat için iyi bir logo olcaktir.

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
kirilma ama benimde cok hosuma gitmedi ilk ikisi hos degil zaten en alttakide cizgifilmde bir insan olurde gozleri carpi olur gibi

tuzsuz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar 3 uncu logoyu saçma gelebilir ama vidanın görünüşünden esinlenerek yaptım eleştileriniz için teşekur ederim zaten müşterim beğenmedi hiçbirisini petekle ilgili bir şey istiyor :>

byimaj

🌟Usta Tasarımcı🌟
belli ki bir emek var işte fakat üzerinde daha çok çalışman gerekiyor ve bence logo sadece vektörel olmalıdır, en fazla üç renk olmalı logo. biraz daha gayre ve aramıza hoşgeldin

kadorito

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım emeğine sağlık ama logoların iç açıcı değil daha fazla çalışsan iyi şeyler çıkarırsın

ahmet sarıoğulları

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.asreklam.net
fazla amatörler bence...
ama içlerinde en iyisi 3
o da teke düştüğünde tartışılır
sana kolay gelsin çok daha güzellerini
yapman temennisiyle...iyi çalışmalar

T.L.Y.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bir inşaat şirketi için uygun logo olmamışlar bence.. internetten inşaat şirketlerinin logolarını araştırıp ilham alabilirsiniz..forumumuzda da birçok bilgi mevcut zaten..

hardware22

🌱Yeni Üye🌱
kardes şu petek konusunda ufak bir inşaat'a misal tuğla vs. petek görünümü ver arı işçiler çalışıyor vs. selametle : )

denizyildiz751

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence 3. logoyu biraz daha inşaata uyarlarsan güzel olur. Onun dışında ikincisinde kabartma filan vermişsin pek iç açıcı durmuyor ama sen kensinlikle 3. logoda çalış...