Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Müşterime Değişik Bir Kartvizit tasarımı

alikaraman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.birport.net
Hayatımızda yer edinmiş olan google' yi müşterime kartvizit olarak tasarlayıp sundum ve hoşuna gitti birde arkadaşlar sizlerin değerli yorumlarınızı bekliyorum kartvizit tasarımım için :rofl:
madmh.jpg
[/URL][/IMG]

abi bu ne ya :D yalniş anlamada şaka gibi ya

wed-design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel düşünmüşsün ama tasarım iyi olmamış. Daha da geliştirmen lazım.

seynep

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bunu kullanacağın zaman google den izin almanız lazım.Sonuçta patentli bir isim kullanıyorsunuz.Yaratıcılık olarak beğendim ama uygulamada biraz çalışılırsa daha orjinal olur.Başarılarınızın devamı dileğiyle...

katalizor

🌟Usta Tasarımcı🌟
yaratıcılık güzel ama daha güzel tasarlanabilirdi.

ozgurcuk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu çalışmayı yabancı bir grafiker çalışmasında görmüştüm :))

Fikir olarak çok güzel. Yorumları okurken alıntısını yaptığım arkadaşa gelene kadar tüm yorumlarlar ile aynı görüşteydim. Alıntıdaki görseli görünce fikrim değişir gibi oldu. Hangi çalışma daha önce yapıldı sizmi ordan gördünüz o mu sizden gördü yada kimse birbirinden görmeyip ayrı ayrı bireysel olarak mı akıllara geldi bilinmez. Güzel çalışma başarılar.

Hulya AKSAKAL

🌟Usta Tasarımcı🌟
düşünce güzel değşik ama birazdaha üzerinde çalışılmalı sanki.direk google sayfasını koplayıp üzerine yazılmış gibi duruyor bence

madboy67

🌱Yeni Üye🌱
ilginç bi tasarım yanlız eksıklık yada fazlalık var maden muh kelımesını cok kullanmıssın baska bısıler yazabılırsın -

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
çok ilginç olmuş:) biraz daha oynasan üzerinde eminim süper olacak.

haber40

🌱Yeni Üye🌱
bence tasarımı googleye daha iyi benzetseydi daha iyi dururdu diye düşünüyorum.

ivan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tüm arkadaşların değerli yorumları için tektek teşekkürler ederim ben kimseden çalışma çalmadım sadece hayatımızda yer alan google'yi bu şekilde tasarımlarıma eklemek istedim yabancı bir sitede daha önce yapılmış olan çalışmaylada hiç bir alakam yoktur tamamen benim düşüncem oldu peki ozaman yahoo olarak yapsaydım veya yine artık yaşantımızın bir parçası olan facebook'u ozaman yine bana daha önce bir avrupalının yapmış olduğu bir çalışma diyeceklermiydi acaba diye düşünüyorum :)

hertel

🌱Yeni Üye🌱
Dostun ben fikirin sana ait olduğuna eminim. Görsel olarak ta gelişirse harika. Başarılarının devamını diliyorum.

prodog

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hayatımızda yer edinmiş olan google' yi müşterime kartvizit olarak tasarlayıp sundum ve hoşuna gitti birde arkadaşlar sizlerin değerli yorumlarınızı bekliyorum kartvizit tasarımım için :rofl:
madmh.jpg
[/URL][/IMG]

kardeş harbiden benim aklıma gelmişti bunun gibi bişey xD ama ben ekran görüntüsünü alıp üstünde değişiklik yapmıştım ve daha gerçekçi olmuştu.. ticari çalışmadığım için arşivde şablon olarak duruyor :D

Perignon

🌱Yeni Üye🌱
evet iyifikir ama başka bir meslekte daha hoş olabilirdi örneğin iletişim ile ilgi ya da bilgisyar internet gibi