Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Müzisyen Kartizitim

10urmusic

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar ilk kartvizit çalışmalarım.Açıkcası nasıl yapıldığını bilmeden başladım işe yazı boyutları, karakterleri hakkında aklınıza ne geliyorsa eleştirinizi yapın.Sade bir kartvizit yapmak istedim.

Benzer konular

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışmalarınızda sadelikten yanasınız evet bence hoş olmuş ufak tefek düzeltmelerle daha iyi olur mesela 1. kartvizitte kemanı stilize etmişsiniz ama tam algılanmıyor sanki kemandan ufak bir parça daha eklenirse daha iyi sonuç alınabilir birde yazılar telefon numarası e-mail adresi ve üsteki yazılar tek bir eksende ortalanırsa bütünlük daha iyi sağlanır 2. de 'özel keman ve müzik teorisi dersleri' tek bir hizada olursa daha iyi olabilir çünkü yazıyla birlikte yanda kullanılan obje dikey göz yataylık istiyor biraz ve biraz koyuluk ince kalmış objeler ve birkaç ekleme daha iyi doldurur benim nacizene düşüncelerim
emeğinize sağlık yine de :) hoş olmuş

10urmusic

🌱Yeni Üye🌱
çalışmalarınızda sadelikten yanasınız evet bence hoş olmuş ufak tefek düzeltmelerle daha iyi olur mesela 1. kartvizitte kemanı stilize etmişsiniz ama tam algılanmıyor sanki kemandan ufak bir parça daha eklenirse daha iyi sonuç alınabilir birde yazılar telefon numarası e-mail adresi ve üsteki yazılar tek bir eksende ortalanırsa bütünlük daha iyi sağlanır 2. de 'özel keman ve müzik teorisi dersleri' tek bir hizada olursa daha iyi olabilir çünkü yazıyla birlikte yanda kullanılan obje dikey göz yataylık istiyor biraz ve biraz koyuluk ince kalmış objeler ve birkaç ekleme daha iyi doldurur benim nacizene düşüncelerim
emeğinize sağlık yine de :) hoş olmuş

Çok teşekkür ettim. Yorumlarınızı dikkate alacağım.:)

10urmusic

🌱Yeni Üye🌱
peki yazı büyüklükleri yeterli olur mu?Yani küçültülmüş halini pek düşünemedim.İsim yeri 18 pt telefon ve ismin altındaki bölüm 10pt sizce yeterli mi daha büyüteyimmi?

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
'özel keman ve müzik teorisi dersleri' yazısının biraz büyümeye ve kalınlaşmaya ihtiyacı var sanırım evet böyle anlatıyorum ama sonucunun gözümde canlanmış şekli oluşmuş olsa güzel bir görüntü ortaya çıkar ama her zaman istenilen sonuç da veremeyebilir tabi benim göremediğimi farklı arkadaşlar daha iyi de görebilir tabi siz de üzerine ekleme yapıp çok iyi sonuçlar çıkarabilirsiniz
kolay gelsin :)

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
hayal gücünüzün yüksek ama program hakimiyetinizin düşük olduğunu varsayıyor.

bu çalışma bence güzel ve sade

daha geliştirilebilir.

eline sağlık

ilknur_17

🏅Acemi Tasarımcı🏅
'özel keman ve müzik teorisi dersleri' yazısının biraz büyümeye ve kalınlaşmaya ihtiyacı var sanırım evet böyle anlatıyorum ama sonucunun gözümde canlanmış şekli oluşmuş olsa güzel bir görüntü ortaya çıkar ama her zaman istenilen sonuç da veremeyebilir tabi benim göremediğimi farklı arkadaşlar daha iyi de görebilir tabi siz de üzerine ekleme yapıp çok iyi sonuçlar çıkarabilirsiniz
kolay gelsin :)

arkadaşıma katılıyorum o kısım bıraz buyutulebılır calısmaların sade ve cok sık basarılrının devamını dılerım...

10urmusic

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkürler gerekli bütün düzeltmeleri sayenizde yapıyorum:)

husgoc

🌱Yeni Üye🌱
sadeliği herzaman sevmişimdir kartı ve işletmeyi zengin göstericeğine inanıyorum 10 iyi yazılar için 12 den yukarı sakın çıkma :) işletme ismini 12den buyuk yapabilirsin kalan alanına göre ben beğendim keman olduğuda anlaşılıyor bence ama senin ve kart sahibinin anlayışına kalmış müşteri herzmn haklıdır . :) yanlız bu işte çakal olmamız lazım olaan hataları ve biçimsizlikleri üzerimize (biz grafikerlere) yıkmak isteyen çok oyuzden onayı düzgün almamız şart koltuk sallanmasın sonra =) . hayırlı işer.