Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

myjet makinada boya değişimi hk.

byeva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
makinam da boya değişimi yapmam için yapmam gerekenleri yazarmısınız ve boya için öneriniz tech ink boya hakkındakı görüşlerinizi de bekliyorum şimdiden teşekkürler

Benzer konular

janjan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.olbiaprinter.com
genel olarak makinelerin boya değişiminde boya sistemine komple solvent basılarak temizlenir daha sonrada boyalar takılır her boyanın karakteristiği ve akışkanlığı farklı olduğu için kafalarda kesmeler yapabilir bunu önlemek içinde kafa voltajlarını ayarlamak gerekir

techink hiç kullanmadım ama kullananlar cok memnunlar sonuçta arkasında hp war

Harry

🌱Yeni Üye🌱
bende de aynı makina var myjet 128plus permanent marka boya kullanıyorum süper bir boya

byeva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tech ink boya kullandım 6lt kadar ve makına biraz bastıktan sonra sanki kuruma yapıyor gibi geldi bana yani 2m kadar gittikten sonra pause yapıp boya salmam gerekiyor yoksa boyayı yavas yavas kesmeye başlıyor

byeva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
boya markaları hk.

myjet makına için tavsiye edebileceginiz boya markası varmıdır veya (ling - pıngwhite - saven - tech ink )hakındaki görüşlerinizi bekliyorum saygılar

akface

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende makinamla gelen boyayı kullanıyordum biara makina sapıttı şu anda 126 300dpi 35pl kafa için techink kullanıyorum memnunum......

yıldızreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.reklammalzemeleri.com
evt arkadaşlar herkese mrb myjet makine muhtemelen 40pl gri kafa kullanıyor o yüzden techink boyadan çok iyi verim alamayabilirsin.
markadan ziyade 40pl kafaya uygun boya kullanman lazım benime iletişime geçersen sana yardımcı olurum bi çok myjet makineye boya veriyorum
yanlış anlaşılmasın techink boya kötü filan demiyorum ama 40pl için uygunn değil
eğer 80pl kafa varsa sorun olmaz.

akface

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sen ne rezil bir teknik servis'cisin be arkadaşım koskoca xaar'da kaç çeşit kafa olduğunu bilmicek kadar cahil olabiliyosun bide ukalalı yap aklınca al tıkla şu linkleride öğren makinayıda kafa çeşitlerinide:

::::: MEC Industry And Trade Co., Ltd. :::::
XAAR XJ-126/80PL PRINTHEAD - printer &spare parts - Product Catalog - solvent ink,damper,one way vision,Xaar,vinyl,printhead,SHANGHAI 6LON ECONOMIC TRADE CO.,LTD
DigiPrintSupplies

sadece tornavida tutmasısnı bilen servisci çok gördük biz....

acababunebababe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
makinam da boya değişimi yapmam için yapmam gerekenleri yazarmısınız ve boya için öneriniz tech ink boya hakkındakı görüşlerinizi de bekliyorum şimdiden teşekkürler

kafaları ve hortumları solventle temizleyip yeni boyları öyle kullanmaya başlamalısın.

daha da önemlisi renkleri birebir alabilmen için yeni boyaya göre profil yapılmalı. Onu da muhtemelen sen yapamazsın, boyayı satan kurumla görüşmelisin.

byeva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kafaları ve hortumları solventle temizleyip yeni boyları öyle kullanmaya başlamalısın.

daha da önemlisi renkleri birebir alabilmen için yeni boyaya göre profil yapılmalı. Onu da muhtemelen sen yapamazsın, boyayı satan kurumla görüşmelisin.

yeni boyaya göre profil yapılmalı diyorsunuz (kalibrasyon değil) değilmi?
birde bu xaar128 plus kafalar da basınc arttırma diye bir olay varmı?
vereceğiniz bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim

janjan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.olbiaprinter.com
yeni boyaya göre profil yapılmalı diyorsunuz (kalibrasyon değil) değilmi?
birde bu xaar128 plus kafalar da basınc arttırma diye bir olay varmı?
vereceğiniz bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim

sanırım arkadadşın dediği ıcc profili boyaya uygun bir profil seçmek istedi heralde

basınca gelince xaar 128 kafalar atmosfer basıncıyla calısan kafalardır dolayısıyla basıncı yükseltemezsin ayrıca neden basınc yükselmesini istediğinide anlayabilmiş değilim