Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Myjet Problem

dijitaldunya

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar 1 Haftadır Yaşadığım Problemi Sizlerle Paylaşmak İstiyorum.

System can't listen to signal carriage position encoder in reset action reset action is failed.

Error Code : 122

Programı Açarken Hep Bu Hatayı Veriyor Makine Baskı Yapmıyor.
Kafayı Sağ Tarafa Çekemiyorum Programdan. Bazen Sola Eve Tıklayınca Çekiyor.

ve Arada Birde Can not material Hatası Veriyor.

Bunun Sebebinin Encoder den Kaynaklandığını Tahmin Edip Encoder Strip 'i Kolonyalı Bezle Sildim Ancak Hiç Fayda Etmedi Hala Aynı.

Encoder Strip 'i Okuyan Sensörü Çıkartıp Tozunu Aldım Gene Değişen Bişey Olmadı.

Makine Evde Home Positionda Beklerken Bazen Sağa Sola Motor Hafif Hafif Hareket Ediyor Milimetrik Motor Sesinden Anlaşılıyor.

Arkadaşlar Bunun Sebebi Encoder Strip 'mi , Malzeme Okuyan Gözle Bir Alakası Varmı , Encoder Strip Okuyucusundamı Bir Sıkıntı Var.

Benzer konular

dev

🌱Yeni Üye🌱
kardeşim aynı hata yı birebir bizde aldık daha yeni oldu sen bi çözüm bulamadık kartlara kablolara falan baktık ama yook sen çözümü buldunmu

dev

🌱Yeni Üye🌱
kardeş sen makinanın 2 kenarındaki kırmzı stoplara bak onlar kapalı kalmış olabilir ona bi bak dene

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
bu hata 3 şekilde olur
1 encoder strip arızalanmıştır
2.si ise kafanın üstüne encoderden kafaya bağlı olan gelen kablolar var
orda birinde kopma vardır
3 pc bağladığınız makina bağlı olan com kablo o arızalı yada com ayarları bozulmuştur

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
encoder optık okuyucunun kablolarını lehımlı olan yerden olcme aletı ıle kontrol et. Optık gozu montajlarken encoderın optık gozun arkasına daha yakın olmasına dıkkat et. Pc-print bağlantı kablonu kontrol et. Daha sonra son olarak encoder cızılmıs olma ıhtımalı uzerınde durursak encoderı sokup ters cevırerek yerıne montajla. Saf alkolle sil. İşi yolla aynı sorunu tekrarlarsa ve sen herseyın calıstıgına emınsen başka bır pcden komut vermeyı dene...

seyyyyah

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.generalteknik.net
o Makninalarda malzeme okuma sensörü olmadıgı için Can not material HATASI vermesı normal.problemın hala gecmedıyse eğer Bilgisayarın içinde bulunan PCİ kartında sorun olabilir.denemek istersen gönderirim veya yer istanbuldaysa gelir takarım.iyi çalışmalar kolay gelsin.

dev

🌱Yeni Üye🌱
beyler bu myjet makinalarda malzeme okuma özelliği var biz çok uğraştık ama hatayı bulamadık öyle bi olayla karşılaştıkki inanılmaz birileri makina kapalıyken acil stop tuşuna basmış bu myjet modellerinde acil stop düğmesi açık yada kapalı olduğu anlaşılmıyor yani ben sorunu çözdüm bu durum arkadaşın makinasında da olmasın ihtiyat bakımından kontrol etsin derim.

ALTINPALET47

🌱Yeni Üye🌱
aynı sorun bendede yaşandı motorunda sorun var bir bobinajcı çağır iki dakkada yapar

TuGo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
avea yı arayın yardımcı olurlar telefondan en azından çözümü burda değil servisinde aramış olursunuz

serreklam

🌱Yeni Üye🌱
myjet pororramını tekrardan kuracaksın ve sorunun kalmıcak kayıtlı dosyayı denetim masasından sil tekrar kur

mustafabey

🌱Yeni Üye🌱
myjet

makine acılıdıgı zaman tam gaz solo gıdıyo ve durmuyo bunun nedını bılen varsa yardimcı olursanız sevınırım 0535 083 64 82

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
Geçen sene reklam yapanları şikayet ettim diye banlanmıştım..
Çok fazla bir hareket olmamış forumda, aktivite çok yetersiz kalmış..

Kolay Gelsin..