Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba ben yollayacağım bir resimden ufak bir heykel yaptırmak istiyorum yani sevgilimin heykelini yada biblo tarzında. ama bu münkün mü mümkünse maliyeti nedir bunu bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
merhaba ben yollayacağım bir resimden ufak bir heykel yaptırmak istiyorum yani sevgilimin heykelini yada biblo tarzında. ama bu münkün mü mümkünse maliyeti nedir bunu bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
Bu mümkündür mutlaka ama ben şimdiye kadar parayla heykel yapmadım. Düşündüğüm kadarıyla oldukça maliyetli bir hediye olacaktır bu sizin için.. Bu konuyla ilgili isteğiniz devam ediyorsa sizi yönlendirebileceğim heykeltraş arkadaşlarım var. Belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım.
O kadar ince ve hassassın ki kendimden utanıyorum :sadsmile: Ben vakitsizlikten tüm konularını takip edemiyorum ama kalbim daima seninle canım :kiss1: Çok teşekkür ederim.
çok zor bu heykel çalışmaları, onun için elinize sağlık diyorum tabi sadece zor olduğu için değil gerçekten güzel olmuşlar 10 parmağınızda 10 marifet var sanırım
çok zor bu heykel çalışmaları, onun için elinize sağlık diyorum tabi sadece zor olduğu için değil gerçekten güzel olmuşlar 10 parmağınızda 10 marifet var sanırım