Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Nasıl bir çocuktunuz?

Feride ATAMER

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
minicik feride :) ahh ahhh oyuncak bebek hastasıyım. bebeklerin saçlarını kesermişsim. babam bıkmıştı artık bana bebek almaktan. Herzaman derdi sana damat bebek alacağım :) şimdi bile söyler yolla gittiğinde bi isteğin varmı? bende söylerim sonrada takılır damat bebek getireyimmi diye :) bana bebek versinler dünyalar yıkılsın hiç umrumda bile olmazmış. Hatırlıyorumda onlara kutudan ev yapardım, elbise dikerdim, küçük küçük bebeklerini yapardım :) demek o zamandan varmış bendeki bu yaratıcılıklar :) öyle işte daha çok varda şimdi yaz yaz bitmez :)

teşekkürederiz bu güzel konuyu açan arkadaşımıza bizleri o günlere götürdüğü için :)

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
minicik feride :) ahh ahhh oyuncak bebek hastasıyım. bebeklerin saçlarını kesermişsim. babam bıkmıştı artık bana bebek almaktan. Herzaman derdi sana damat bebek alacağım :) şimdi bile söyler yolla gittiğinde bi isteğin varmı? bende söylerim sonrada takılır damat bebek getireyimmi diye :) bana bebek versinler dünyalar yıkılsın hiç umrumda bile olmazmış. Hatırlıyorumda onlara kutudan ev yapardım, elbise dikerdim, küçük küçük bebeklerini yapardım :) demek o zamandan varmış bendeki bu yaratıcılıklar :) öyle işte daha çok varda şimdi yaz yaz bitmez :)

teşekkürederiz bu güzel konuyu açan arkadaşımıza bizleri o günlere götürdüğü için :)

konuyu beğenmenize sevindim :) çocukluğunuz güzelmiş gerçekden :)

SERAP BİRCAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben küçükken çok yaramazmışım, çok konuşurmuşum hala öyleyim :) önceden merdaneli çamaşır makinaları vardı annem çamaşırları yıkarken zil çalmış, babam öğle yemeğine gelmiş annem yemek hazırlmak için mutfağa gittiğinde bende banyodaki çamaşırlar için ayırılan 1 bardak ozonu içmişim sonra polislar falan gelmiş annem içirdi demişim. :)
sonra çok küsme huyum vardı haksızsam bile küserdim illa benim dediklerim olacak diye:)

Benden sonra bi tane kardeşim oldu evimizin tek erkeği ; haliyle çok kıskanmıştım annemlerin bi yere gidip gelmeleri gerekiyodu acil işleri vardı kardeşimi geldiklerinde arasınlar dursunlar diye televizyon dolabının içine yatırmıştım :) geldiklerinde aramışlardı baya :) bi daha ikimizi tek başımıza bırakmamışlardı...:)
Evde bazen konusu açılır güleriz :)

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
eheheheheh :rofl: abimde ben yeni dogdugumda beni çöpe atmak istemiş :rofl: basarısız olmuş ama :rofl:

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
Ben küçükken çok yaramazmışım, çok konuşurmuşum hala öyleyim :) önceden merdaneli çamaşır makinaları vardı annem çamaşırları yıkarken zil çalmış, babam öğle yemeğine gelmiş annem yemek hazırlmak için mutfağa gittiğinde bende banyodaki çamaşırlar için ayırılan 1 bardak ozonu içmişim sonra polislar falan gelmiş annem içirdi demişim. :)
sonra çok küsme huyum vardı haksızsam bile küserdim illa benim dediklerim olacak diye:)

Benden sonra bi tane kardeşim oldu evimizin tek erkeği ; haliyle çok kıskanmıştım annemlerin bi yere gidip gelmeleri gerekiyodu acil işleri vardı kardeşimi geldiklerinde arasınlar dursunlar diye televizyon dolabının içine yatırmıştım :) geldiklerinde aramışlardı baya :) bi daha ikimizi tek başımıza bırakmamışlardı...:)
Evde bazen konusu açılır güleriz :)

gerçekten ilginç. :smile::tongueout::tongueout::tongueout:

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Okudukca iyice çocukluğuma gidiyorum :)
Okul sonrası eve koşo koşa gelmeyi, "hadi olum hadi çabuk üstüne çıkar gel su su saatte maç başlıyacak" diye birbirimeze bağırarak eve giderdik... eve girer üzerimizi çıkarır ekmeğimizin arasına annemiz domates biber peynir zeytin koyardı... bir taraftan koşar bir taraftan ekmeği yerdim...
Ve şu güne kadar yediğim hiçbirşey o domates peşhir zeytin ve biberin verdiği tadı lezzeti vermedi... Eminim ki veremezde...

Futbol hastası bi çocuktum Klube falan giderdim hocalar gözü gibi bakardı bana çok ilgilenirlerdi... Ama kısmet iste topçu olamadık :D Beyin kanaması geçirdim ve 4 yıl gibi bir zamanda kendimi topladığımı hatırlıyorum :)
Ama genel anlamda bu kazadan öncesinde beni tutabilene aşk olsun :D
Dereye gidip balık yılan vs. şeyleri tutup gelmek neler neler :D:D:D yaz yaz bitmez

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
Okudukca iyice çocukluğuma gidiyorum :)
Okul sonrası eve koşo koşa gelmeyi, "hadi olum hadi çabuk üstüne çıkar gel su su saatte maç başlıyacak" diye birbirimeze bağırarak eve giderdik... eve girer üzerimizi çıkarır ekmeğimizin arasına annemiz domates biber peynir zeytin koyardı... bir taraftan koşar bir taraftan ekmeği yerdim...
Ve şu güne kadar yediğim hiçbirşey o domates peşhir zeytin ve biberin verdiği tadı lezzeti vermedi... Eminim ki veremezde...

Futbol hastası bi çocuktum Klube falan giderdim hocalar gözü gibi bakardı bana çok ilgilenirlerdi... Ama kısmet iste topçu olamadık :D Beyin kanaması geçirdim ve 4 yıl gibi bir zamanda kendimi topladığımı hatırlıyorum :)
Ama genel anlamda bu kazadan öncesinde beni tutabilene aşk olsun :D
Dereye gidip balık yılan vs. şeyleri tutup gelmek neler neler :D:D:D yaz yaz bitmez

çok geçmiş olsun cengo..
ehe küçükken bende futbol delisiydim abimle tek kale maç yapardık mahalledeki çocukları toplardık ben kalede olurdum bazen çalıma geçerdim :D sonra abim ve onun arkadaslarıyla meşe (bilye) oyunu oynardım :rofl: devamlı yenerdim abimin meşeklerini falan alırdım yalvarırdılar bana versene diye kıllık olsun diye alır kaçardım :rofl::rofl::rofl:

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Düz duvara tırmanan,bir kız çocuğuna göre oldukça çılgın,Meyve ağaçlarını tepelerinde gezen ve tüm mahalle halkının yaka silktiği yaramaz bir çocukmuşum:)Ama şimdi çok usluyum:D:D:D

DreamMaster

🌱Yeni Üye🌱
ben size göre hala cocuk sayılırım ama ben kucukken tam bi seytanmısım xDDD

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
kardeşimle terasa çıkıp "domdom kurşunu" türküsü eşliğinde mahalleye konser verirdik :D

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
Sürekli ağlayıp dedık yaptıran bir çocuklukla geçti zamanım:D Ağaç tepelerinde erik toplardım:D Annem her kızdığında ağaca çıkardım siniri geçene kadar ağaçtan aşağıya inmezdim:D Erkeklere karşı bi garezim vardı.Sürekli onları kızdırıp kaçardım. Defter arkalarına kıyafet resimleri çizerdim bu yüzden annem hep azarlardı beni:D Çünkü yazmaya yer kalmazdı:D Ilkokul 5'e kadar 6 tane suluk kırdım:D her kızdıgımda birine fırlatıyordum:D Vitrinlere karşı alerjım vardı annemin gözünün içine baka baka elımı sokup bardakları kırarcasına o yana bu yana karıştırırdım:D Annemde her defasında koluma saat yapardı:D Babam namaz kılarken arkadan ıtıp başüstü yere düşürmüştüm.Adam ne yapacağını şaşırmıştı:D.Bir de uyurken kulağına leblebi sokmuştum ama bu sefer popoma hızlıca bi tekme yemiştim hiç unutmam:D
Dediğimi yapmadıkları zaman burnuma pamuk sokardım:D balkon demırınden kafamı sokardım sonra cıkaramadıgımda aglamaya başlardım annemde her defasında döverek çıkarırdı beni.Korkardım ama yıne yapardım:D

Şimdilik bu kadar :D

whampir19

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben sabah 8 de evden çıkardım aksam 10 11 e kadar top peşinde koşardım o zaman yorulmuyordukta çift kale maç yapar 10 devre 25 de biter derdik :D 24 24 olduğunda uzaltma diye 30 a filan çıkarırdık birde mahalle maçları yaprdık her maçta kav ga ederdik eğer maç bizim sahamızdaysa yani bizim top oynadığımız arsadaysa evimizde yakın olduğu için genelde rakibe sert oynardık ama başka arsadaysa sessiz sakin dayak yemeden bitirmeye çalışırdık. birde 7 kişiden oluşan bir çetemiz vardı biri kavga edeceği zaman ıslık çalar veya bağırırdı duyarsak hemen gider kavga ederdik benimde çoçukluğum böyle geçti ama çok çabuk büyüdüm yada bana öle geliyor

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
nasıl bir çocuktum...alıngan ama sevecen bi o kadarda.sulu göz ama çabuk siniri geçen biri.aslında yazmaya kalksam ooooo.kısaca özetliyim ama.çok hareketli ve ortama çok çabuk ayak uyduran gezmeyi,okuldan kaçmayı,voleybol oynamayı,erkeklere dalaşmayı,kavga etmeyi,muzurluk yapmayı,vs.vs.güzeldi çoçukluğum ama çok mutsuzluk veren yanlarıda vardı bazen.yine de güzeldi
çoçukluğum.bişey geldi aklıma onu yazayım bari:(

çocuktum;hep kardan adamlar süslerdi düşlerimi,
büyüdüm;kandan adamlar oydular yüreğimi.
çocuktum;hep ölümsüz aşklar okurdum masallarda,
büyüdüm;ne aşklar satıldı o körkütük masallarda.
çocuktum;şerefti,itibardı bütün kapıları açan anahtar,
büyüdüm;hiçbir güç tanımadım para kadar.
çocuktum;saçlarından yakalardım ümitleri,
büyüdüm;ezberledim bütün ihanetleri.
çocuktum;yaşam bi yağmur gibi düşerdi avuçlarıma,
BÜYÜDÜM ÇOÇUKLUĞUM GELDİ AKLIMA:(

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
nasıl bir çocuktum...alıngan ama sevecen bi o kadarda.sulu göz ama çabuk siniri geçen biri.aslında yazmaya kalksam ooooo.kısaca özetliyim ama.çok hareketli ve ortama çok çabuk ayak uyduran gezmeyi,okuldan kaçmayı,voleybol oynamayı,erkeklere dalaşmayı,kavga etmeyi,muzurluk yapmayı,vs.vs.güzeldi çoçukluğum ama çok mutsuzluk veren yanlarıda vardı bazen.yine de güzeldi
çoçukluğum.bişey geldi aklıma onu yazayım bari:(

çocuktum;hep kardan adamlar süslerdi düşlerimi,
büyüdüm;kandan adamlar oydular yüreğimi.
çocuktum;hep ölümsüz aşklar okurdum masallarda,
büyüdüm;ne aşklar satıldı o körkütük masallarda.
çocuktum;şerefti,itibardı bütün kapıları açan anahtar,
büyüdüm;hiçbir güç tanımadım para kadar.
çocuktum;saçlarından yakalardım ümitleri,
büyüdüm;ezberledim bütün ihanetleri.
çocuktum;yaşam bi yağmur gibi düşerdi avuçlarıma,
BÜYÜDÜM ÇOÇUKLUĞUM GELDİ AKLIMA:(

paylaşımın için teşekkürler reyhan:)güzelmiş

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
rica edrim cnm ne demek.güzel bi konu açmışsın tuzum olsun dedim:D

sanaluser

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.taneryilmaz.net
apartmanların zillerine basıp kaçardık bir gün adamın canına tak etti bizi kovalanaya başladı ben hem gülerek hem de arkama bakarak koştuğum için önümdeki boş havuzu göremeyip içine düştüm sonra kalkıp koşmaya devem ettim...

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
çok çılgın bir çocukmuşum :) hayal mayal cinsinden hatırlıyorum :D daha ilk okula başlamamıştık... ben okumayı çözmüştüm :D okula başlayınca ön sırada oturan kızcağız benden bakıp yazıyordu öğretmenin dediğini... :) ben de kalem deyince, silgi yazıp :D benden bakınca :D değiştirip düzgününü yazıyordum :D :D bana aferin ona, ayıp diyordu... bilmem şimdi kendisi nasıl hissediyordur :D :D :D

lucasgursaka

🏆Pro Tasarımcı🏆
10 yaşına kadar geceleri altına işeyen bir çocukmuşum :D yaramazmışım korkakmışım çok hooliganmışım :D