Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Nasıl yapabilirim?

neverever

🌱Yeni Üye🌱

arkadaşlar böyle bi şeyi nasıl yapabilrim dersleri varsa link atarmısınız imanım gevredi bi yardım edim yanlış yere açtıysam özür dilerim...

Benzer konular

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Burdaki asıl mesele insanların çizim olması. Yani resim çizer gibi çizmeniz lazım eğer arkadaşınızın veya kendinizin resmini koymak istiyorsanız. İnsanların kenarındaki parçaları ise google dan bulabilirsiniz. Örnek olarak ordaki köpeği bulmak için gireceğiniz kelime "dog vector" olmalıdır. yada " music vector". bütün parçaları buluğ çizdiğiniz insan resimlerinin kenarına ekleyeceksiniz. İnsan çizebilmek profesyonel bir iştir öyle programın başına geçince yapılacak birşey değildir.Belli bir eğitim ve tecrübe gerekli yani böyle bir çalışma için

neverever

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkürler kardeşim bide çiziyorum ama boyaması zor oluyor bu brush paketleini nerde bulabilirim bide nası ekliycem bi yardım ediverin

salieris

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
neyin resmini çizmek istiyorsun onu koy belki birşeyler önerebiliriz.

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşekkürler kardeşim bide çiziyorum ama boyaması zor oluyor bu brush paketleini nerde bulabilirim bide nası ekliycem bi yardım ediverin

çiziyorsan boyaması kolay :) illustrator cs5 ile gelen bir özellik var blob brush tool ve behind olması lazım renk seçeneklerinin orda onu işaretledğin zaman dısa tasmadan boyama yabapilirsin

aleebron

🌱Yeni Üye🌱
Herkesin bunları oturup çizmekle uraştığını pek sanmıyorum. Photoshopta karakalem çalışması yazarsan googleye orada az çok nasıl kolay bir şekilde çevrildiği yazar yok ben vector istiyorum diyorsan illustratorde fotoyu pencereye atıktan sonra livetrace var üst kısımda ordan tracing optionsu biraz kurcalarsan yakın şeyler yakılayabilirsin daha sonra renklendirme kolay gelsin.