Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Nasıl Yapılıcak Bilen Varsa Yardım Lütfen!

Ninjaemos

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar Çok Güzel Bir Icon Çalışması Yöntemi Var Bunun Photoshop'tan Yapıldığını Öğrendim Ama Emin Değilim Aşağıdaki Örnek Gibi Bir Resim Çalışmasının Nasıl Yapılacağını Anlatabilir Misiniz?[/SIZE

Çalışmadan Önce
once.png

Çalışmadan Sonra
sonra.png

:crying:Yukardaki Çalışmayı Nasıl Yapabilirim? :crying:​

Son düzenleme:

hllyyc

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiking.com
Böyle ikonlar mı tasarlamak istiyorsun ? yoksa websitseindemi kullanmayı soruyosun ? Web sitesi ise konu yanlış yerde. Ama tasarım ise doğru yerdesin.. Öncelikle istediğin bir piktogramı al yukardaki ilk ev gibi...rengiyle vs. istediğin gibi oyna..Daha sonra altındaki gibi olmasını istiyorsan aynı piktogram evi al ve photoshopta genelde sağ alt tarafta bulunan layer panelinden 2. evin layer katmanına çift tıkla ya da üzerine sağ tuşa tıkla Blending Optionsu seç..Açılan pencerede sol taraftaki menüde Son sırada "Stroke" var.Tıkla Sağ taraftaki panel değişecektir.Stroke panelinden ayarları aynen şöyle yap : Size: 3px, Color : Beyaz...Daha sonra yine soldaki menüde ilk sırada Drop Shadow yazıyor. Tıkla.Sağ panel değişecek ve drop shadow ekranı gelecektir ordaki ayarları şöyle yap : Blend Mode : Multiply, Opacity : %75, Angle : 90, Use Global Light seçili olsun, Distance : 0px, Spread : 0px, ve size : 10 px yap Bu iki ayarı oranlayarak kafana göre düzenleyebilirsin. Kolay Gelsin..

Son düzenleme:

apparent

🌱Yeni Üye🌱
blending options sekmesinden stroke değer veriyorsun 2 yada 3 px. daha sonrada drop shadow sekmesinden kenarlığın bir kaç ton koyusundan gölge birakiyorsun.

Ninjaemos

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Böyle İconlarlar Tasarlamak İstiyorudum Yardımcı Oldunuz Teşekürler Arkadaşlar