NBA Hayalı logosu
HORUS 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 28 Tem 2007 Mesajlar 2,653 Tepkime puanı 27 10 Ocak 2008 #2 palet gibi ayaklar NBA oyuncularının para içinde yüzdüğünü anlatmak içinmi?
elifreklam 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 Ocak 2008 Mesajlar 34 Tepkime puanı 0 11 Ocak 2008 #3 )) cok iyi yorum)
justgky 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 24 Kas 2007 Mesajlar 17 Tepkime puanı 0 11 Ocak 2008 #4 bakış açısına gore değişir ben onları ayakkabıların açısı gıbı dusunmustum ama tam istediigğim gibi bı sey cıkmadı ortaya... ama palet değiller
bakış açısına gore değişir ben onları ayakkabıların açısı gıbı dusunmustum ama tam istediigğim gibi bı sey cıkmadı ortaya... ama palet değiller
EjEmMm 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 13 Ara 2007 Mesajlar 21 Tepkime puanı 0 17 May 2008 #5 istediğin gibi bi şey ortaya çıksaydı gerçekten güzel bi çalışma olucakmış
deboa 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 2 May 2008 Mesajlar 17 Tepkime puanı 0 20 May 2008 #6 HORUS' Alıntı: palet gibi ayaklar NBA oyuncularının para içinde yüzdüğünü anlatmak içinmi? Genişletmek için tıkla ... valla süper
HORUS' Alıntı: palet gibi ayaklar NBA oyuncularının para içinde yüzdüğünü anlatmak içinmi? Genişletmek için tıkla ... valla süper
N N/A2 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 17 Mar 2008 Mesajlar 667 Tepkime puanı 24 20 May 2008 #7 palet gibi ayaklara da koskoca yüzgeç gibi eller giderdi dimi... el üzerinde biraz daha çalışılmalı sahi HORUS nerelerde yaaa... bilen var mı?
palet gibi ayaklara da koskoca yüzgeç gibi eller giderdi dimi... el üzerinde biraz daha çalışılmalı sahi HORUS nerelerde yaaa... bilen var mı?
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 20 May 2008 #8 eminecik' Alıntı: palet gibi ayaklara da koskoca yüzgeç gibi eller giderdi dimi... el üzerinde biraz daha çalışılmalı sahi HORUS nerelerde yaaa... bilen var mı? Genişletmek için tıkla ... Evet var. Ama konumuz bununla iligli değil.
eminecik' Alıntı: palet gibi ayaklara da koskoca yüzgeç gibi eller giderdi dimi... el üzerinde biraz daha çalışılmalı sahi HORUS nerelerde yaaa... bilen var mı? Genişletmek için tıkla ... Evet var. Ama konumuz bununla iligli değil.