Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ne ekersen... -2

kamber34

🌱Yeni Üye🌱
95326531.jpg

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Lütfen yarışma şartnamesinde de belirtildiği gibi; çalışmanızın orijinal boyutunu baskıya uygun (297x420 mm ve 150 Dpi) olarak saklamayı unutmayınız.

Başarılar dileriz.
Grafikerler.net Yönetimi​

Dikkat: Önemli Duyuru!!!

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Güzel bir çalışma, iyi olacağını düşünüyorum. Tebrikler, emeğine sağlık. Saygılarımla...

denızdenız1

🌱Yeni Üye🌱
yardımcı olur musunuz

ben fen ve teknoloji öğretmeniyim.Bir sunum için afiş hazırlamamız gerekiyor.Konumuz materyal tasarımı.nasıl hazırlamamız gerekir.yardımlarınızı bekliyorum

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
ben fen ve teknoloji öğretmeniyim.Bir sunum için afiş hazırlamamız gerekiyor.Konumuz materyal tasarımı.nasıl hazırlamamız gerekir.yardımlarınızı bekliyorum

Konunun yerinin burası olmadığını hatırlatmakla beraber, tam olarak ne demek istediğinizi biraz daha açıklayarak ilgili arkadaşlara ulaştırırsanız size daha iyi cevap verebilirler ve yardımcı olabilirler diye düşünüyorum.

Saygılarımla...

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com

Bu link'e tıklayarak konu açmakla başlayabilirsiniz yaptıracağınız işin özellikleri fiyatı vs. bilgilerinde konu açtığınızda size yardımcı olacak arkadaşlar kesin olacaktır.

Ayrıyeten arkadaşımızada başarılar dilerim.

siyahpusula

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
elinize sağlık... nacizane bir-iki önerim olacak... kullandığınız kumbara geri dönüşümü olan bir malzemeden mi yapılmış pek anlaşılmıyor... cam kullanılması sağlık açısından şu anda en önde giden saklama ve ambalajlama çeşididir. üstelik diğer malzemelere oranla doğayla daha dost durumdadır...
son cümlenizde "yani" kelimesi fazla duruyor...
"organik tarımda kazanır, kazandırırsınız"
şimdiden başarılar diliyorum...

@nick

🏅Acemi Tasarımcı🏅
elinize sağlık... nacizane bir-iki önerim olacak... kullandığınız kumbara geri dönüşümü olan bir malzemeden mi yapılmış pek anlaşılmıyor... cam kullanılması sağlık açısından şu anda en önde giden saklama ve ambalajlama çeşididir. üstelik diğer malzemelere oranla doğayla daha dost durumdadır...

yorumunuza 10 üzerinden yıldızlı 10 vermek isterdim; )

umarım yakında ekleyeceğim çalışmama yorumunuzu eksik etmezsiniz.

bu arada arkadaşın çalışması da gerçekten güzel olmuş, kendisine çok başaraılar dilerim.

kamber34

🌱Yeni Üye🌱

merhabalar;
ne istediğinizi tam olarak anlayamadığımı itiraf edeyim: profesyonel bir yardım mı, yoksa sadece teknik bilgi desteği mi?.. "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi" olamayacağımız için, sanırım, tafsilata ihtiyaç var..
kolay gelsin..

kamber34

🌱Yeni Üye🌱

kumbara temsilidir; nitekim toprak ile bütünleşik oluşu da buna işaret eder.. hassasiyetnizi anlıyorum; fakat tasarımda bu denli detaya girmek, bazen, vermek istediğiniz ana mesajın gözden kaybolmasına yol açabiliyor..
"yani" konusundaki eleştirinize katılamayacağım; önceki cümlelerde ifade edilenlerin "toptan bir hülasası"nı yapmak için, "yani" sözcüğünün vazgeçilmezliğinde ısrarlıyım:)
ilginize teşekkürler..

kamber34

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler.. sizlere de başarılar diliyorum..

siyahpusula

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
peki bişey demedim... :)
başarılar dilerim...