Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ne Sanırdınız

cikolatacadii

🏅Acemi Tasarımcı🏅
perşembe akşamı ödev yapılır mı...

benim durmum daha vahimdi sanırım ...2 ay geç başladım okula öğretmen 1 satır atlayarak yazacaksınzı diyor du ben düşünüp düşünüp et kesilen satır ile defter arasında bağlantı kuramıyordum..
fişleri yazın diyordu ben elektirk fişini düşünüyor gene bağlantı kuramıyordum..

bide perşembe akşamları ödev yapmazdım yarın cuma öğretmen dövse kızsa bile hfta sonu unutur bende tatilde köye gider bende unuturum gerek yok perşembe akşamı ödev yapmaya....

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
(piyasada ki 6. yılımız :D) ana sınıfına gidios ve oturudğumun apartmandada benden büyük ortaokula abiler falan vardı her aksam dısarı çıkar bütün blokların çocukları toplanır ordu gibi olurduk saklambaç oynardık :D:D:D (herkez bi bağırıyo saklanmaya giderken her balondan birisi kızıyodu :D:D:D ) benimde 2-3 tane bizim bloktan abim vardı onlarla saklanırdık hepte bi yerimiz vardı böle ağaç gibi yesilleklerin arasına girerdik orda konusurduk bisi birileri bulana kadar ve her aksamda gök yüzündeki ayı gösterirlerdi (bu ekipte en küçük benim :D) bak bak iyi bak cengizhan ayın içinde dede var ağzını gördünmü burnunu gördünmü elini gördünmü :D (bakıom bakıom bi nane yok ) sonra iyice üstelerlerdi bak iyi bak tam surası burası olmayan biseyi artık demekki var die kabul ediodum gercektende dede var sanıyodum sonra bu abiler biseler oluyodu (burasını hatırlayamıyorum) baska yerlere kaçıolardı ben orda put gibi kalıp aya bakıodum korkudan kımıldayamıyordum bile :D taaki gelip birisi bulana kadar (düsünüodum kendi kendime kaçsam aceba beni yakalar mı ::D yok yok kaçmayım burda baklanıyım beni görmesin derdim :D ) öyel bi hal alıyorduki durum ben arkadaslardan deil ay deden saklanıodum. ve ilk oyunun bitisinde eve kaçıodum :D... bazen böyle bakarım aya aklıma hemen o anlar gelir

korhanya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
3 ay önceye kadar ehemmiyet (önem) kelimesini

ehemniyet sanır, öyle kullanırdım.

düzeltmeye çalışıyorum :)

GraphiClubeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
zencileri herkes biseyler sanmıstır heralde.onlar yedıgı ekmeklerı komurun ıcıne atarak pısırırler,ekmek sımsıyah olur,oyle yerler ve boyle sımsıyah olurlar sanıyodum.:D