Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ne yapmam gerekli?

RslCLK

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.rslclk.com
ben Güzel sanatlar lisesi resim bölümüne gidiyorum ve bu sene son senem ben grafiker olmayı düşünüyorum ama çalışmam için nereden başlamam lazım hangi programları kullanmam lazım ... bende şuanda Photoshop,InDesing,Freehand ve CorelDraw11 programları var bunların hangisi yararlı yada başka program varmı yardımcı olabilirmisiniz :smile:

yenerberktas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
goo.gl
Kesinlikle photoshop temelin olmalı vectorel olarak bir program seçmeli ve bunun üzerinde yoğunlaşman daha iyi olur yani corel yada illustrator gibi bir vectorel seçebilirsin.İndesign quark gibi yazılımlar daha çok dergi katalog gazete için tabi bu tarz dökümanlar yapmak istiyorsan bunları kullanabilirsin.

RslCLK

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.rslclk.com
photoshopta profesyonel olmasamda baya biliyorum ben bunun yanında logo vs tasarımlar için program araştırıyordum bilgi verdiğiniz için teşekkürler

yenerberktas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
goo.gl
Logolar corel, illustrator gibi programlarda vectorel olarak hazırlanır ve birçoğu eps yada pdf formatlarında yayınlanmaktadır.

RslCLK

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.rslclk.com
tmm sağolun bu programlar hakkında bu sitede dersler mevcut galiba onlara bakarım

CMFERADOR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.500px.com
Eğer ilerde parlak bir geleceğin olsun istiyorsan daha şimdiden Cinema 4D, Nuke, Houdini, Maya, After Effects gibi bir program öğrenmeye bak, Python dilini öğren... Photoshop tasarım işlerinin temeli, hangi programı kulllanırsan kullan eninde sonunda Photoshop'ta bir şeyler yapman gerekebiliyor. Logo tasarımını falan artık az çok herkes yapıyor, daha iyi olabileceğin, daha iyi şeyler yapabileceğin alanlara yönel. Ve ne olur bir programa saplanıp kalma, her program hakkında az çok bilgin olsun.