Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Neden Türkiye (Kitap Kapağı)

cleverblue

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

Terör sorunu konulu kitap kapağı çaLışmam. Arka kapak henüz tamamLanmadı. YorumLarınızı bekLerim iyi mesaiLer.

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışma güzel olmuş.Fikir ve renk uyumu çok hoş
Emeğine sağlık

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Tersmi olmuş kapak bana mı öyle geliyor....?

andesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışma genel olarak hoş görünüyor ancak Soru işareti olmalımıydı yada olmamasının özel bi sebebi varmı "neden türkiye?"

cleverblue

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışma genel olarak hoş görünüyor ancak Soru işareti olmalımıydı yada olmamasının özel bi sebebi varmı "neden türkiye?"

Şu anda çaLışma eskiz aşamaşında, dikkat ettiyseniz sırtta tamamLanmadı. YaLnız baskı aşamasında iken fikirLerinizi aLmak istedim. TeşekkürLer arkadaşLar.

yasemin özbek

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence gayer hoş görünüyor renk uyumunuda beğendim emeğinize sağlık

wed-design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kapak ters değil biraz düşünün anlarsınız (yani karton olarak düşünün ve kıvırın). Çok güzel olmuş ama Neden diyorsa mutlaka soru işareti olmalı çünkü soruyorsun.

gece_ay_isigi_

🌟Usta Tasarımcı🌟
bencede gayet başarılı neden türkiye, çünkü yeryüzündeki en şerefli millet... orya bir bordo bereli resmide yakışırdı hani :)

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışma güzel bence tek sorun sırttaki yazıya verdiğiniz efekt dar alanlarda efektli yazılar okunmakta zorluk yaratır.eline sağlık

ali_ist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
90 derece olan türkiye yazısının noktataları özel bir sebeplemi yazılmadı. Çalısma cok ıyı

geomania

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba.
öncelikle emeğine sağlık.
sadece tavsiye olarak (genelde tüm tasarımlarda aynı fikri savunurum) bir şey söylemek istiyorum. Çoğu tasarımcı Photoshop'un "alt gölge" etkisine fazlaca kapılabiliyor. Bu bir süre sonra acemilik göstergesi olmaya başlar. Yapmış olduğun tasarımda hem başlık hamde yazıların altındaki alt gölgenin uzaklığı fazla geliyor insana. Hiç gölge katmadan okunabilirliği (farklı renk, kibar bir stroke vb.) arttıracak yöntemler denemeni öneririm.
Türkçe karakter sorunları ve paragraf sığdırmadan kaynaklanacak sorunları gözden kaçırma bu tarz tasarımlarda çok unutlur. :)
Tekrar emeğine sağlık
Herkese iyi çalışmalar

geomania

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ha unutmadan, gerçi kitabın yazarının kararı ne olacaksa odur;
"Neden Türkiye" dendiğinde yanılmıyorsam "Niye Tükiye?" der gibi bir şey anlatılmak isteniyor. Eğer hal böyleyse "soru işareti" kesinlikle konmalı.
Soru işareti olmadan "olanlara sebep Türkiye" gibi anlaşılıyor. Ki bu da kitabın içeriğine tamamen ters.
(Tasarım dışında sanki içeriğe yönelik bir müdahale yapar gibi hissettim kendimi :) ama içeriğe uygun "biçim" uygun bir tasarımla olur değil mi?)
kolay gelsin

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
renk tonu olsun kullandığınız fotoğraf olsun çok hoş olmuş. başarılı bir çalışma emeğinize sağlık