Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok güzel olmuş elinize sağlık fakat bişey sormak istiyorum bende kavanoz etiketleri yapıyorum ama bu şekilde form veremiyorum sanırım 3d rica etsem bana anlatabilir misinz nasıl yaptığınızı
Çalışma güzel ancak fontlar hiç olmamış. Köy peyniri yazısı ezik büzük duruyor. Yazıları eğerken hata olmuş. Israrla tüm fontları değiştirmenizi tavsiye ediyorum.
çok güzel olmuş elinize sağlık fakat bişey sormak istiyorum bende kavanoz etiketleri yapıyorum ama bu şekilde form veremiyorum sanırım 3d rica etsem bana anlatabilir misinz nasıl yaptığınızı
Sunum 3D değil tamamen photoshop. Kavanoz gibi silindire benzeyen biçimler için bir kaç ışık oyunuyla istediğiniz sonucu alabilirsiniz. etiketi giydirirken orta alanları daha önde gösterebilmek için transform / warp kullanabilirsiniz. iyi çalışmalar
Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim fakat bizim etiketlerin üerinde oldukça fazla yazı var. Logoydu yazıydı derken onları esnettiğim zaman form derken diğerleri bozuluyor.
Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim fakat bizim etiketlerin üerinde oldukça fazla yazı var. Logoydu yazıydı derken onları esnettiğim zaman form derken diğerleri bozuluyor.